Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συγκλονίζει η Κούρδισα Αμαζόνα: Τιμή να πεθάνεις για την ελευθερία της πατρίδας σου!!! (βίντεο)

| No comment


Μέσα στη φρίκη του πολέμου το χαμόγελο της 20χρονης Νασρίν μοιάζει παράταιρο. Από πού πηγάζει αυτή η χαρά; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: από την αγάπη στην πατρίδα και την ελευθερία.


Η 20χρονη Κούρδισα μαχήτρια δεν αποχωρίζεται ποτέ το όπλο της, ώστε αν χρειαστεί να μπορεί…να αυτοκτονήσει. Όπως εξομολογείται, προτιμά το θάνατο από το να πέσει στα χέρια των τεράτων του Ισλαμικού Κράτους.
Η Νασρίν, πριν ενταχθεί στις αμαζόνες του κουρδικού στρατού, ήταν δευτεροετής φοιτήτρια ιατρικής. Διασκέδαζε, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της και έκανε όνειρα για το μέλλον.
Όμως, όταν οι τζιχαντιστές άρχισαν να σφάζουν, να βιάζουν και να αποκεφαλίζουν το λαό της, δεν δίστασε ούτε λεπτό, δεν αμφιταλαντεύθηκε για το εάν θα έπρεπε να πολεμήσει εναντίον τους.
νεσριν2
Στο Κομπάνι πλέον οι χαρούμενες στιγμές είναι σπάνιες, όμως εκείνη δεν χάνει το χαμόγελο και την ελπίδα της. Γνωρίζει ότι η ζωή της κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν την νοιάζει γιατί πολεμάει για την πατρίδα της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην πέσει στα χέρια των ισλαμιστών δολοφόνων.
«Όλοι γνωρίζουν τι παθαίνουν οι γυναίκες που αιχμαλωτίζονται από την ISIS. Τις βιάζουν και μετά τις αποκεφαλίζουν. Όλοι είδαμε τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς. Τα ίδια θα κάνουν και σε εμάς. Κουβαλάω μαζί μου ένα καλάσνικοφ. Εάν βρεθώ απέναντι από έναν τζιχαντιστή, εάν δεν προλάβω να τον σκοτώσω, θα αυτοκτονήσω», αναφέρει.
νασριν3
Η μάχη στο Κομπάνι μαίνεται επί ένα μήνα και το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Οι αιμοδιψείς ισλαμιστές ενισχύουν συνεχώς τις δυνάμεις τους, την ώρα που ο ΟΗΕ κάνει λόγο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ωστόσο, οι Κούρδισες Αμαζόνες αντιστέκονται και πολεμούν με λιονταρίσια τόλμη. Αποτελούν μάλιστα το μεγαλύτερο φόβο των ισλαμιστών, οι οποίοι θεωρούν ατιμωτικό το θάνατο που προέρχεται από τα χέρια γυναίκας.
«Για τους τζιχαντιστές ο θάνατος από γυναίκα σημαίνει στέρηση του Παράδεισου. Γι αυτό όταν πολεμούμε εναντίον τους, θέλουμε να γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν από τα χέρια μιας γυναίκας», λέει η Νασρίν.
Στη διάρκεια της μάχης, οι Αμαζόνες βγάζουν μια ανατριχιαστική κραυγή πολέμου – μία διαπεραστική ιαχή - για να «αναγγείλουν» στους τζιχαντιστές την παρουσία τους.
«Είναι τόσο, μα τόσο σημαντικό το γεγονός ότι οι γυναίκες πολεμούν εναντίον τους», συνεχίζει η 20χρονη. «Στη θρησκεία τους οι γυναίκες είναι σκλάβες. Τις αντιμετωπίζουν ως αντικείμενα των οποίων οι ζωές δεν αξίζουν τίποτα», προσθέτει.
κουρδισσες
«Οι Κούρδισες αγωνίστηκαν σκληρά για να αποδείξουν την ισότητά τους. Ο πόλεμος εναντίον της ISIS είναι ένα σύμβολο της ελευθερίας μας», λέει.
Σημειώνεται ότι το ένα τέταρτο των μαχητών του συριακού κουρδικού στρατού – περίπου 10.000 – είναι γυναίκες. Από αυτές, αρκετές εκατοντάδες πιστεύεται ότι πολεμούν μέσα στο Κομπάνι.
Οι Κούρδισες μαχήτριες εντάσσονται εθελοντικά στο στρατό, εντάσσονται γιατί «είναι στο αίμα τους». Πολεμούν στο πλευρό των ανδρών ήδη από το 1930,ενώ πιο πριν ντύνονταν άνδρες προκειμένου να στρατολογηθούν.
κουρδισα
«Είναι τιμή να πεθάνω για την ελευθερία της πατρίδας μου. Καλύτερα να πεθάνω αγωνιζόμενη για την ελευθερία εδώ, παρά να ζήσω οπουδήποτε αλλού», εξομολογείται η Νασρίν.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]