Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εφημερίδα «Ακρόπολη» για Κικίλια: Ηθικός αυτουργός στις 4 βομβιστικές ενέργειες σε βάρος της Χρυσής Αυγής!!!

| No comment
Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Ακρόπολη" για τον ρόλο Κικίλια στις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους κατά της Χρυσής Αυγής.
"Μας κατηγόρησαν ότι ήμασταν υπερβολικοί! Δυστυχώς όμως αυτή την φορά είχαμε δίκιο εμείς. Την ευθύνη του εμπρησμού οχημάτων τα οποία ανήκουν σε υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής, ανέλαβαν παρακρατικοί τρομοκράτες σε γνωστή ιστοσελίδα που φιλοξενεί προκηρύξεις δολοφονικών ενεργειών. Πρόκειται για θρασύδειλες επιθέσεις οι οποίες σημειώθηκαν στο διάστημα από 16 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου 2014 με στόχο οχήματα (ΙΧ αυτοκίνητα και μηχανή) τα οποία ανήκουν σε υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής.
Μέσα σε παραλήρημα μίσους, τρομοκράτες εκτοξεύουν σωρεία απειλών, εναντίον τόσο των στελεχών όσο και των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Δεν πρωτοτυπούν βεβαίως, απλώς επαναλαμβάνουν όσα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ εξαπάτησης παίζουν καθημερινά, εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όπως ήταν αναμενόμενο, ουδείς εκ των «δημοκρατών», των «υπερασπιστών» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των «φιλειρηνιστών» του κλεπτοκρατικού τόξου δεν καταδίκασε τις επιθέσεις.
Ούτε καν μονόστηλο σε υποτιθέμενες δημοκρατικές εφημερίδες δεν αναφέρθηκε. Άλλωστε τυχόν παραδοχή πως η Χρυσή Αυγή υφίσταται διαρκώς και επί δεκαετίες βία και τρομοκρατία, δεν συνάδει με το αντιδιαμετρικά αντίθετο κλίμα που έχουν διαμορφώσει εκείνοι που εξαπατούν την κοινή γνώμη. Ως εκ τούτου σιωπούν, μπροστά στα καταφανή εγκλήματα των θρασύδειλων, υπό την πλήρη ανοχή και ενθάρρυνση μιας αντεθνικής Χούντας που εξουσιάζει. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το ηθικό έναυσμα για τις επιθέσεις έδωσε ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Β. Κικίλιας, ο οποίος δήλωσε ανερυθρίαστα πως «δεν με ενδιαφέρει αν δολοφονηθούν Χρυσαυγίτες» και πως «αν απειλούνται να αλλάξουν κόμμα για να κοιμούνται ήσυχοι»!
Αν αυτή η δήλωση δεν είναι το μεγαλύτερο άλλοθι για τους παρακρατικούς της Αριστεράς, τότε τι είναι; Το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στις 17 Σεπτεμβρίου που αφορούσε σύσκεψη Στρατηγών της ΕΛΑΣ στην οποία ο μικρός Βασιλάκης έκανε την παραπάνω δήλωση, δεν έχει διαψευσθεί μέχρι σήμερα! Οι επιθέσεις σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει απόλυτα και το δημοσίευμα της 16/09/2014 της εφημερίδας μας, το ρεπορτάζ της οποίας ανέφερε ότι το παρακράτος σχεδιάζει νέα δολοφονία Χρυσαυγίτη.

Μετά την επίσημη ανάληψη ευθύνης των τρομοκρατικών ενεργειών η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση. «Σε κάθε περίπτωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από πολιτικά ανδρείκελα βεληνεκούς Κικίλια και από τα παρακρατικά του σκυλιά. Δεν πτοείται από μια δικαστική εξουσία τυφλή και στρατευμένη υπέρ των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία αδρανεί μπροστά στα αίσχη της πολιτικής εξουσίας και σιγοντάρει τα εγκλήματά της. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται. Αυτό να πουν τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά στ' αφεντικά τους!».
Η προκήρυξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia και αναλαμβάνει την ευθύνη των τρομοκρατικών ενεργειών έχει ως εξής: «Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απ' το χρυσαυγίτικο σκουπίδι Ρουπακιά στο Κερατσίνι, ξετρυπώσαμε μερικά ανθρωποειδή - στελέχη του παρακρατικού μηχανισμού της ΧΑ και πυρπολήσαμε τα προσωπικά του οχήματα έξω απ' τα σπίτια τους, μεταμεσονύχτιες ώρες («ξυπνώντας» έτσι και μεις μερικούς μαζί).
Πιο συγκεκριμένα, πυρπολήσαμε:
-         Στις 16/9, το αυτοκίνητο του Γ. Φ. στο Γκύζη, υποψήφιο με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής στο συνδυασμό του Κασιδιάρη.
-         Στις 16/9, τη μοτοσυκλέτα φασίστα στην Ριζούπολη,
-         Στις 17/9, το αυτοκίνητο του Β. Σ. στη Γλυφάδα, δημοτικού συμβούλου στη Γλυφάδα με την Ελ. Αυγή,
-         Στις 25/9, το αυτοκίνητο της Α. Ε. στη Ν. Φιλαδέλφεια, υποψηφίου με τους συνδυασμούς τους.
Δεν πράξαμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο, επιστρέφοντας κατ' οίκον ένα μικρό κομμάτι της βίας που οι φασίστες διαχειρίζονται και διαχέουν τόσα χρόνια σε μετανάστες και ντόπιους εργάτες, αντιφασίστες νεολαίους και αγωνιστές. Όμως δεν είναι αόρατοι και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε συγχωρούμε. Δεν παραμυθιαζόμαστε από το θεσμικό «αντιναζιστικό» ενδοοικογενειακό ξεκαθάρισμα κράτους - ΜΜΕ. Είναι οι ίδιοι που πρόσφατα ανέσυραν τη συμμορία της ΧΑ από την παρακρατική της αφάνεια, για να τη χρησιμοποιούν αποτελεσματικότερα. Εξάλλου, από την αρχή της ύπαρξής της, η ΧΑ υπήρξε ο καλύτερος συνεργάτης της αστυνομίας και το μακρύ χέρι των αφεντικών, των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών και της μαφίας. Δεν εγκλωβιζόμαστε ούτε στο φτηνό καταγγελτικό αντιφασισμό, όπως αυτό της αριστεράς και λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων, προς δικό τους φυσικά μικροπολιτικό όφελος. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν τα παρακρατικά καθάρματα είναι η βία και σε αυτή τους «μιλάμε». Μίσος για τους φασίστες. Μίσος και για τον «παραπλανημένο» κοινωνικό βούρκο που τους ψηφίζει ή τους στηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο».
Έχει άραγε αυτός που παριστάνει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ευθύνη για τις ενέργειες αυτές, αφού έχει αφαιρέσει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την αστυνομική φύλαξη από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εάν συμβεί κάτι σε βάρος τους;
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]