Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟΡΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΧΡΕΗ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...!!! ΘΥΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ....!!

| No comment

Μένει σε ένα σπίτι το οποίο δεν διαθέτει ούτε ψυγείο, ούτε κουζίνα. Έχει 67% αναπηρία, είναι διαβητική και δεν είναι λίγες οι φορές που, λόγω έλλειψης χρημάτων και φαρμάκων, αναγκάζεται να πίνει νερό με στημένα λεμόνια.


Την ίδια ώρα, ο ίδιος άνθρωπος, πληρώνοντας ένα λάθος του παρελθόντος το οποίο έμελλε να του αλλάξει τη ζωή, καλείται να καταβάλει στο κράτος κάτι παραπάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Ο λόγος για την κυρία Δήμητρα Τζιγγίζη, η οποία πριν από αρκετά χρόνια είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο ορισμένων μελών του κυκλώματος παράνομων επιστροφών ΦΠΑ που δρούσε στη συμπρωτεύουσα. 

Ήταν τότε που η κυρία Δήμητρα εργαζόταν στον Δήμο Θεσσαλονίκης ως καθαρίστρια και δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία λογίστρια και έναν άνδρα οι οποίοι της είπαν ότι αν ήθελε να δουλέψει και να βγάλει χρήματα, θα μπορούσε να συμμετέχει σε μια εταιρεία υφασμάτων που επρόκειτο να ανοίξει.

Αυτό που δεν της είπαν είναι ότι η εταιρεία αφενός θα ήταν στο όνομά της και αφετέρου ότι η επιχείρηση ήταν βιτρίνα με μόνη δραστηριότητα τις εικονικές συναλλαγές και τις παράνομες επιστροφές ΦΠΑ. 



Εν τέλει αποδείχθηκε ότι πίσω από το κόλπο βρίσκονταν τέσσερις εφοριακοί της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, ορισμένοι εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. 

Στην κυρία Τσιγγίζη ασκήθηκε ποινική δίωξη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών. Η δικαστική περιπέτειά της τελείωσε, αυτό που παρέμεινε όμως είναι η ζημιά που είχε υποστεί το Δημόσιο από τη δράση του κυκλώματος. 

Ως αποτέλεσμα, η εφορία κοινοποίησε στην 67χρονη ειδοποιητήριο, με το οποίο της ζητάει το εξωφρενικό ποσό των 4.337.849 ευρώ (!) παρόλο που, όπως αποδέχθηκε και το δικαστήριο, τα χρήματα από την απάτη δεν κατέληγαν στην ίδια αλλά στα μέλη του κυκλώματος.  zougla.gr
stoxos.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]