Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΠΡΩΤΗ 3D ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΣ CINEMAS" !!!!! "Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!"

| No comment



 ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ" ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...



«Κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα» επιχειρούν να φορέσουν στη Χρυσή Αυγή συγκεκριμένοι παράγοντες που εισέβαλαν τα τελευταία χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας και τώρα είτε έχουν απομακρυνθεί από το πολιτικό προσκήνιο είτε βρίσκονται στο περιθώριο λόγω των διώξεων.
Τάκης Μπαλτάκος και Ηλίας Κασιδιάρης. Οι δύο άνδρες φαίνεται πως επιστρέφουν στις καλές εποχές της σχέσης τους, όταν διατηρούσαν «ανοιχτή γραμμή» για το τι θα ψηφίζουν οι χρυσαυγίτες στη Βουλή.
Τάκης Μπαλτάκος και Ηλίας Κασιδιάρης. Οι δύο άνδρες φαίνεται πως επιστρέφουν στις καλές εποχές της σχέσης τους, όταν διατηρούσαν «ανοιχτή γραμμή» για το τι θα ψηφίζουν οι χρυσαυγίτες στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», «πρωταγωνιστές» σε αυτή την επιχείρηση... εξανθρωπισμού του ναζιστικού μορφώματος με τη συνδρομή στελεχών του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου είναι οι φίλοι από τα παλιά, Τάκης Μπαλτάκος και Ηλίας Κασιδιάρης.
Από κοινού (ο πρώτος μέσω των επαφών του και ο δεύτερος μέσα από τις φυλακές) φέρονται να σχεδιάζουν κινήσεις, έτσι ώστε στο αμέσως προσεχές διάστημα και σίγουρα πριν από τον Φλεβάρη να έχουν εμφανίσει ένα καινούργιο ακροδεξιό κόμμα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό πρόσωπα που έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές.
Εκτός του νέου σχήματος θα τεθεί και ο ίδιος ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, καθώς οι Τ. Μπαλτάκος και Η. Κασιδιάρης θεωρούν ότι αποτελεί βαρίδι στο νέο ακροδεξιό ξεκίνημα που επιχειρούν...
Ξεχνώντας τις βαριές κουβέντες που είχαν ανταλλάξει μετά την αποκάλυψη των κρυφών συνομιλιών τους, οι δύο άνδρες φαίνεται πως επιστρέφουν στις καλές εποχές της σχέσης τους, όταν διατηρούσαν «ανοιχτή γραμμή» για το τι θα ψηφίζουν οι χρυσαυγίτες στη Βουλή.
Η εκκλησία
Ο πρώην Γ.Γ. της κυβέρνησης, ο οποίος «κινείται» σταθερά προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός νέου ακροδεξιού κόμματος, με σημείο αναφοράς την Εκκλησία, αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις, έχει συζητήσει το θέμα αυτό με τον Η. Κασιδιάρη, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό θεωρεί τον εαυτό του το πλέον προβεβλημένο πρόσωπο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι ηγετικές εμφανίσεις που έκανε πριν προφυλακιστεί, όπως επίσης δεν είναι και λίγες οι διαφοροποιήσεις του από τον «πολιτικό πάτερα» του, Ν. Μιχαλολιάκο, και τους υπόλοιπους εκλεγμένους της ΧΑ. Αλλωστε συνεχίζει να διατηρεί τον δικό του «στρατό» στις οργανώσεις του κόμματος.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε επιλέξει τον Η. Κασιδιάρη ως εκπρόσωπο Τύπου του ναζιστικού μορφώματος για να «καθαρίσει» με τον επιφανειακά «στρογγυλεμένο» λόγο του το ναζιστικό παρελθόν της ΧΑ και να βελτιώσει... στιλιστικά την εικόνα της. Παρόλο που κάθε φορά που έχανε την ψυχραιμία του σε δημόσιο χώρο δεν μπορούσε να κρατήσει τα προσχήματα -όπως το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ή την κλωτσιά στον εικονολήπτη διεθνούς δικτύου έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων- σε γενικές γραμμές το παρουσιαστικό του Η. Κασιδιάρη απείχε από την εικόνα του «Καιάδα» Γιώργου Γερμενή ή τη μάτσο εικόνα του Ηλία Παναγιώταρου.
Ωστόσο, οι δηλώσεις του, τα γραπτά του και κυρίως το υλικό της δικογραφίας αποκάλυψαν στο πανελλήνιο ότι πίσω από το προσωπείο του δημοκρατικά εκλεγμένου βουλευτή κρυβόταν ένας σκληρός ιδεολόγος του αιματοβαμμένου εθνικοσοσιαλισμού...
Ο Τ. Μπαλτάκος από τη δική του πλευρά δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τη δημιουργία ενός γνήσια ακροδεξιού κόμματος και τονίζει στους συνομιλητές του πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να είναι στη θέση του ηγέτη, εκτός αν παραστεί ανάγκη...
Στις επαφές που φέρεται να κάνει μάλιστα με στελέχη της Χρυσής Αυγής και με άλλα πρόσωπα σημειώνει ότι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στελέχη που βρίσκονται σήμερα στο ακροδεξιό μόρφωμα αλλά όχι όλοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη συζητήσει με τον Βασίλη Καπερνάρο και με τον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο. Δεν είναι βέβαιο όμως ότι και οι δυο συμφωνούν με τον σχεδιασμό του για μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή, μία ΧΑ δηλαδή με άλλο περιτύλιγμα.
Σε κάθε περίπτωση τόσο ο Τάκης Μπαλτάκος όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης βιάζονται να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, διότι θεωρούν ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο (λόγω αδυναμίας εκλογής νέου προέδρου Δημοκρατίας) και θέλουν να είναι έτοιμοι έτσι ώστε το νέο σχήμα να είναι παρόν στην αναμέτρηση.
Η «επανάσταση» των πυρήνων σε όλη τη χώρα
Οι εμπνευστές της προσπάθειας να δημιουργηθεί μία «σοβαρή» Χρυσή Αυγή σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν και τα σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οργάνωση τον τελευταίο καρό. Η ηγεσία της ΧΑ βλέπει παλιά στελέχη της να παραιτούνται και τοπικές οργανώσεις να υπολειτουργούν. Σε Λάρισα, Ημαθία, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Κεφαλονιά και Πάτρα το φασιστικό μόρφωμα αντιμετωπίζει διαλυτικά φαινόμενα. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Καλαμάτας, όπου πρώην μέλη έχουν αποχωρήσει από τη ΧΑ, ανοίγοντας... δικά τους εθνικιστικά γραφεία.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν έχει πλέον τον έλεγχο του κόμματος και ο εμφύλιος πόλεμος στη Χρυσή Αυγή συνεχίζεται, λαμβάνοντας ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οπως έχει αποκαλύψει τις τελευταίες εβδομάδες το «Εθνος της Κυριακής», ιδρυτικά στελέχη έχουν αποχωρήσει, παίρνοντας μαζί τους πολλά από τα μέλη, αλλά και τις ψήφους της ναζιστικής οργάνωσης.
Την... ηχηρή αρχή έκανε ο Δημήτρης Κολτσίδας από τη Θεσσαλία, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια πρωτοκλασάτα στελέχη της ΧΑ για διορισμούς συγγενών και «ημετέρων», αλλά και κατάχρηση των προνομίων της Βουλής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ατοκα δάνεια, μίσθωση πολυτελών κατοικιών και απαξίωση των υποστηρικτών τους είναι μερικά από όσα καταλόγισε στους πρώην συναγωνιστές του.
Αποχωρήσεις
Στις 10 Αυγούστου, ο Δ. Κολτσίδας διαγράφηκε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αιτία ήταν οι δύο επιστολές-κόλαφος για τις «συστημικές» πρακτικές της ηγεσίας της ΧΑ. Η διαγραφή του Δ. Κολτσίδα ενόχλησε σφόδρα τα μέλη του πυρήνα Θεσσαλίας, που έκτοτε τάσσονται ανοιχτά υπέρ του ιδρυτικού στελέχους των γραφείων της Λάρισας.
Οι περισσότεροι έχουν ήδη αποχωρήσει και τα γραφεία μετά βίας λειτουργούν. Εχοντας στο πλευρό του την πλειονότητα των «εθνικιστών» της περιοχής, έχει αρχίσει πια να μιλάει ανοιχτά για τα παραπτώματα των βουλευτών της ΧΑ σε παρέες, καφενεία, ακόμη και συναντήσεις μελών της οργάνωσης.
Το εκκωφαντικό χτύπημα όμως ήρθε λίγες εβδομάδες αργότερα, με την παραίτηση του ιστορικού στελέχους της ΧΑ Λεωνίδα Σταθόπουλου. Πέρα από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ήταν και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, με μεγάλη επιρροή στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας και ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης. Η παραίτησή του έχει πυροδοτήσει εξελίξεις τόσο στην έδρα του, στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας όσο και στην Πάτρα, όπου τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης έχουν ερημώσει.
«Σταγόνα σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Το κίνημα που χτίσαμε λίγοι άνθρωποι άρχισε να αλλάζει πορεία μετά τις προφυλακίσεις. Ορισμένα πράγματα με δυσαρέστησαν. Συναγωνιστές μου με έχουν απογοητεύσει και περίμενα να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους τους, ειδικά μετά τις διώξεις. Εχω σοβαρές ενστάσεις για την πορεία της Χρυσής Αυγής», είχε δηλώσει στο «Εθνος της Κυριακής». 

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΚΑΡ...!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΘΝΟΣ...!!!



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]