Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Παρμενίων 2014" σε μια Ελλάδα που κατρακυλάει στην άβυσσο...!!

| No comment


Ενας ακόμα "Παρμενίων" ολοκληρώθηκε σήμερα  με την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014», να διεξάγεται στο Πεδίο Ασκήσεων «AETOΣ» στο Νομό Έβρου.


Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης, εκτελέστηκαν πυρά Μονάδων Πυροβολικού και αρμάτων μάχης του ΣΞ, επιθετικών Ε/Π της Αεροπορίας Στρατού και αεροσκαφών της ΠΑ.
Στην τελική φάση της άσκησης το παρόν έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς και σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Η ουσία: Το προσωπικό κάνει ότι μπορεί. Το μυαλό τους όμως είναι αλλού. Στην επιβίωσή των ιδίων και των οικογενειών τους. Το ζήσαμε από πολύ κοντά αυτό και το μεταφέρουμε.
Οσο για την γενικότερη εμφάνιση, ευτυχώς που υπάρχει ακόμα μεράκι και φιλότιμο. Η φιγούρα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά 2,5 χρόνια μετά το Ζάππειο να επιμένει να μιλάει για αυξήσεις, όταν έχει περικόψει τους μισθούς κατά 40% και χρωστάει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δισεκατομμύρια μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ, ήταν τραγική.
Να δούμε που θα πάει η κατάσταση, τελικά...
Aλλά επειδή όλα στη χώρα πάνε από το κακό στο χειρότερο, δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι η κατάσταση στις Ενοπλες Δυνάμεις θα πάει από το κακό στο ... λιγότερο κακό.
Η χώρα, οι θεσμοί, τα ήθη βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.
Η κοινωνία αποσυντίθεται.
Οι συντηρητικοί πολίτες, φοβισμένοι και προδομένοι, διερωτώνται "Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;".
Οι αριστεροί ετοιμάζουν την έφοδο στην εξουσία και νομίζουν - στα σοβαρά - ότι αυτά που λέει ο Α.Τσίπρας περί Μνημονίου ... τα εννοεί στην πραγματικότητα!
Η Βουλή πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης με τους μισούς βουλευτές του τρίτου κόμματος να βρίσκονται στη φυλακή.
Η χώρα έχει δεθεί από την πολιτική ελίτ που την κυβερνά με υπογραφές-αλυσίδες για τα επόμενα 50-100 χρόνια και καθημερινά βιώνει μια πλύση εγκεφάλου από αυτές που θα έκαναν να κομμουνιστικά καθεστώτα της δεκαετίας του '50 να κοκκινίζουν από ντροπή.
Οι εχθροί δεν θέλουν πλέον να μας νικήσουν. Θέλουν απλά να μας "καταπιούν" χωρίς να δώσουν καν μάχη. Και το καταφέρνουν αργά αλλά σταθερά.
Η Κύπρος θα πρέπει να ελπίζουμε να επιβιώσει ως διεθνές προτεκτοράτο στο ελεύθερο κομμάτι της. Η άλλη λύση είναι η πλήρης τουρκοποίηση.
Ο πληθυσμός μας το 2050 θα είναι 7,5 εκατ. Ελληνες απέναντι σε 100 εκατ.Τούρκους.
Κάποιοι "σοβαροί" αναλυτές αυτοϊκανοποιούνται υποστηρίζοντας ότι "Η Τουρκία θα διαλυθεί". Και η Τουρκία κάθε μέρα που περνάει δυναμώνει όλο και περισσότερο αποκτώντας ακόμα και μεσαία τάξη, τον κορμό κάθε κράτους και κοινωνίας. Αυτό, δηλαδή που καταστρέφεται στην Ελλάδα.
Κανένα φως στον ορίζοντα, καμία ελπίδα. Ή όχι;
Ορισμένες φωτό από την τελική φάση της άσκησης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]