Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ομολογία οργανωμένου σχεδίου φίμωσης από Πρετεντέρη: «Πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην καλούμε την Χρυσή Αυγή»!!!

| No comment
Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» που πολεμούν την Χρυσή Αυγή

Έπεσε και το τελευταίο προσωπείο δημοκρατικότητας των διωκτών της Χρυσής Αυγής.
Ο «πολύς» παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Γιάννης Πρετεντέρης, έδωσε συνέντευξη σε γνωστή συστημική ιστοσελίδα, προκειμένου να δώσει την άποψή του σχετικά με αυτά που διαδραματίζονται εντός του καναλιού, με φόντο το δελτίο ειδήσεών του, το οποίο έχει καταρρεύσει, πέφτοντας σε πλήρη ανυποληψία, συνέπεια της αναξιοπιστίας, της προπαγάνδας και του ψεύδους που εκπεμπόταν μέσω αυτού.

Στην συνέντευξή του ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει ότι υπήρχε σχεδιασμός για την συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής, από πριν τις εκλογές, δηλαδή πολύ πριν ασκηθούν οι παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματος. Ας δούμε τι είπε, συγκεκριμένα:
«Θα συνεχίσετε να μην καλείτε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής;

Είναι αλήθεια ότι δεν έχω καλέσει τον Μιχαλολιάκο ή άλλον από τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι σωστό. Όταν ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην τους καλούμε, να μην τους δώσουμε τον λόγο. Τώρα δεν είμαι βέβαιος ότι είναι σωστό να μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή χωρίς τη Χρυσή Αυγή. Προβληματίζομαι πάνω σε αυτό. Δεν είμαι βέβαιος ότι η δημοσιογραφία χωράει δημοκρατικές και μη δημοκρατικές επιλογές. Δεν κάνουμε άσκηση ιδεολογικής ορθότητας με τη δημοσιογραφία . Η δημοσιογραφία πρέπει να λειτουργεί απερίσπαστη. Δεν είναι εύκολο βέβαια κι εγώ παρασύρομαι πολλές φορές. Όσο κι αν μου είναι απεχθές ή αποκρουστικό, αναρωτιέμαι μήπως αυτή τη στιγμή αντικειμενικά έχει ενδιαφέρον μια συνέντευξη με τον Μιχαλολιάκο. Πριν κοιμηθώ το βράδυ το σκέφτομαι καμιά φορά. Αν πρέπει.... Αυτή είναι μια ισχυρή συζήτηση που γίνεται σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα στην Αγγλία μιλούσα με συναδέλφους που μου έλεγαν ότι έχουν τεράστιο θέμα για το πώς καλύπτουν του τσιχαντιστές, αν πρέπει να τους δώσουν τον λόγο. Το επεξεργάζομαι μέσα μου και βέβαια θα το συζητήσω με το κανάλι.»
Ο άνθρωπος που αμέσως μετά τη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έλεγε με περίσσιο μίσος και θράσος ότι «η επίθεση έγινε νωρίς, με κόσμο στο δρόμο και θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους», παραδέχεται ανερυθρίαστα ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός στην παραβίαση της νομοθεσίας περί ισότιμης προβολής των κομμάτων, πριν από τις εκλογές του 2012. Αποκρύπτει και καλύπτει, βεβαίως, τους εντολείς αυτής της συνωμοσίας, όμως είναι προφανές ότι αυτές είχαν και έχουν πολιτικά κίνητρα.
Θα επέμβει, άραγε, κάποιος εισαγγελέας σε αυτή την ομολογία, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να διερευνηθεί η ευρύτητά της; Θα επιβάλλει το ΕΣΡ πρόστιμα για την εν λόγω παραδοχή; Ποιοι ήταν αυτοί που «συνεννοήθηκαν» να μην καλούν την Χρυσή Αυγή; Προφανώς και δεν πρόκειται να υπάρξει διενέργεια κάποιας προανάκρισης – έστω – αφού για αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται να στείλει επιστολή ο «Μπάμπης» στην Κουτζαμάνη. 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]