ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το STAR CHANNEL διακωμωδεί τον τάφο της Αμφιπολης !!! ΒΙΝΤΕΟ !!

| No comment



Όλη η Ελλάδα περιμένει με κομμένη την ανάσα την αποκάλυψη του μνημείου στην Αμφίπολη των Σερρών και να δούμε ποιος κρύβεται πίσω από τους αλλεπάλληλους τοίχους προστασίας του κεντρικού θαλάμου. 




Πολλές απόψεις έχουν ακουστεί για τον «κάτοχο» του και ακόμα περισσότεροι έτρεξαν να επωφεληθούν από αυτό το μνημείο για να «σωθούν» από την καταστροφή. Παρόλη την προβολή όμως που αναγκαστικά δίνουν τα κανάλια , που σε καμία περίπτωση οι μεγαλοεργολάβοι κάτοχοι τους δε θα ήθελαν να δώσουν γιατί ανεβάζουν το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων , δεν είχαν βρει τρόπο να γελοιοποιήσουν το θέμα. Όλοι το προσέγγιζαν με έναν καθως πρεπισμό ρηχό , τυπικό και άδειο αλλά όχι προσβλητικό. 

Αυτό μέχρι πριν λίγες μέρες όταν δόθηκε στην δημοσιότητα το διαφημιστικό βίντεο για γνωστή κουτσομπολίστικη πρωινή εκπομπή γνωστή για το «επίπεδο» των ειδήσεων και των πρότυπων που προβάλει . Στο βίντεο λοιπόν αυτό είδαμε δηλώσεις δημοσιογράφων , αρχαιολόγων και απλού κόσμου για το μνημείο των Σερρών και ένα φως να ψάχνει μέσα σε μια σπήλια όπου στο τέλος της εμφανίζεται η λέξη «ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ». Από κάτω οι φωτογραφίες των δυο παρουσιαστών όπου κάποια γράμματα κατέρρευσαν και σχηματίστηκε το όνομα της εκπομπής. 

Είναι γνωστό ότι ο ένας παρουσιαστής τις εκπομπής , γνωστός για τις ερωτικές του προτιμήσεις τις οποίες είχε δηλώσει και παλαιότερα , δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει κάτι τέτοιο καθώς το πρώτο συνθετικό της λέξης τον χαρακτηρίζει απόλυτα. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προβάλει και άλλους ομοίους του από την συχνότητα της εκπομπής του πόσο μάλλον τώρα που έχει και υποστήριξη από τον «αντιρατσιστικό» νόμο.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον νεόνυμφο και στο αγόρι του βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους . 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENIPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]