Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ONALERT "ΘΑΒΕΙ" ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!

| No comment



Το ιστολόγιο onalert είναι γνωστό για τις αντίθετες έως εχθρικές θέσεις που έχει απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Άλλωστε έχει κάνει δεκάδες επιθέσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και δεν σέβεται το 10% των πατριωτών ψηφοφόρων που έχει.... 


Πριν λίγες μέρες η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που έφερε στο ευρωκοινοβούλιο το θέμα του «λάθους» που συνεβη κατά την σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουαλία όταν ο Βρετανός τελετάρχης προσφώνησε τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ως «υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας» και όχι ως ΥΠΕΞ της FYROM, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός ήταν ο μόνος που έκανε αναφορά στο θέμα και ανάγκασε τον εκπρόσωπο του ΝΑΤΟ να παραδεχτεί ότι ήταν λάθος η προσφώνηση των Σκοπιών ως "Μακεδονία". Αν αυτή η ερώτηση ήταν από την πλευρά του Σύριζα το onalert θα την είχε κάνει πρώτο θέμα...!! Όμως η ερώτηση ήταν από ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου και έτσι το έθαψε κανονικά..!! 

Καλούμε το onalert αν θέλει να λέγετε αξιόπιστο , έγκυρο και πατριωτικό ιστολόγιο να κρατήσει ίσες αποστάσεις από όλους. Γιατί είναι άδικο να «καίγονται» και οι υπόλοιπες σοβαρές και αξιόπιστες ειδήσεις των συντακτών του.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPIDE
 

Κατά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, ο Υπουργός των Εξωτερικών της ΠΓΔΜ προσφωνήθηκε ως Υπουργός της Μακεδονίας. Κανείς Έλληνας πολιτικός που παρευρίσκονταν στην εν λόγω σύνοδο δεν αντέδρασε ή δεν είχε το σθένος να αντιδράσει, υιοθετώντας έτσι τη de facto αναγνώρισή της. 

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και αληθινοί Έλληνες που σέβονται την ένδοξη και ιερή ιστορία μας και αντιλαμβάνονται ότι, οι συστημικοί πολιτικοί μας αδιαφορούν ουσιαστικά γι' αυτήν, ενώ ταυτόχρονα τη χρησιμοποιούν μόνο για πολιτικό όφελος. Έτσι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Security and Defence Committee - SEDE), την 11η Σεπτεμβρίου 2014, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, απηύθυνε ερώτηση στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ James Appathurai, που αφορούσε στην προσφώνηση Υπουργού της FYROM (ΠΓΔΜ), ως Υπουργού της Μακεδονίας. Απαντώντας ο κ James Appathurai δήλωσε ότι, το ΝΑΤΟ έχει σαφείς θέσεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και ότι σε κάθε περίπτωση η χρήση του όρου ''Δημοκρατία της Μακεδονίας'' είναι εσφαλμένη.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]