Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

MISTER TSIPRAS: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ… ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Μετά την παρουσία του στο φόρουμ του ευρωπαϊκού κατεστημένου (ή της «ευρωπαϊκής λέσχης Μπίλντενμπεργκ»…), ο… αναβαθμισμένος mister Tsipras, έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.
O mister υποστήριξε πως θα γίνουν πρόωρες εκλογές στις αρχές του 2015, λόγω αδυναμίας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας τους (προφανώς αυτό του σφύριξαν οι νταραβεριτζήδες που συνάντησε στη λίμνη του Κόμο), και ότι θα τις κερδίσει το συνονθύλευμά του. Μάλιστα, για να δείξει και δημοσίως πόσο… φρόνιμος είναι «αυτή η πολιτική αλλαγή δεν είναι απειλή για την Ευρώπη, αλλά πρόκληση για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις στα κοινά προβλήματα». Βεβαίως και δεν είναι απειλή ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για την Ευρώπη, ούτε για τους διεθνείς τοκογλύφους, γι’ αυτό τον έχουν στα ώπα-ώπα. Τέλος, ο επίδοξος… σκίστης του Μνημονίου (last year…), μίλησε τώρα για «αναδιαπραγμάτευση» του Μνημονίου «με τους εταίρους μας»: «Πρέπει να υπάρξει μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα αναδιαπραγματευτεί με τους εταίρους μας τους όρους».

Κι από πότε έγιναν εταίροι «μας» Αλεκάκι;

(ΥΓ): Μετά απ’ όλα αυτά και τα προηγούμενα, όποιος εμπιστευτεί αυτόν τον τύπο για να καταργήσει το Μνημόνιο, δε θα είναι πλέον ανύποπτος, αλλά ΗΛΙΘΙΟΣ!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]