Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ MISTER TSIPRA!!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Μυστικά και παραλειπόμενα από την παρουσία του πρώην… κομαντάντε – επαναστάτη (χωρίς αιτία…) και νυν ταπεινού δούλου του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας (και τοκογλυφίας…) mister Tsipra, στην κλειστή (για ευνόητους λόγους…) συνεδρίαση της ευρωπαϊκής «Λέσχης Μπίλντενμπεργκ», παραθέτει το καθεστωτικό «Βήμα». Δείτε τα μεγαλεία στην Ιταλία:
«Εκείνο που ίσως πέρασε απαρατήρητο είναι ότι στη σούπερ φιλελεύθερη Λέσχη στην οποία μετείχε ο κ. Τσίπρας στο Κόμο έκανε φίλους ό,τι πιο φιλελεύθερο κινείται σήμερα στην Ευρώπη. Δύο πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας, οι Μόντι και Πρόντι, συναγωνίζονταν ποιος θα μιλήσει μαζί του και ποιος από τους δύο θα τον καλούσε στη Λέσχη αυτή. Ιδού ορισμένα παραδείγματα: 1. Πρόντι: «Πολύ θετικός ο διάλογος που είχα με τον κ. Τσίπρα. Δεν πρέπει να περιθωριοποιείται από την Ευρώπη ο ΣΥΡΙΖΑ». 2. Πρόντι: «Αν δεν είχε προσκαλέσει τον κ. Τσίπρα ο κ. Μόντι θα τον προσκαλούσα εγώ». 3. Αμερικανικό δίκτυο CNBC: Δέκα λεπτά συνέντευξη στον Τσίπρα, όπου είπε ότι η πολιτική αλλαγή (σ.σ.: εννοεί εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές) δεν είναι απειλή για την Ευρώπη, αλλά πρόκληση για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις, στα κοινά προβλήματα. 4: Γεύμα με τον Πρόντι κοντά στη λίμνη Κόμο. Οι μόνοι που τόλμησαν να βγουν για φαγητό έξω από τις εγκαταστάσεις της Λέσχης. Οι υπόλοιποι έμειναν μέσα για λόγους ασφαλείας».

Κι όμως, υπάρχουν ακόμα Έλληνες, που πιστεύουν ότι αυτό το κλοτσοσκούφι των ισχυρών του ευρωπαϊκού κατεστημένου, θα… σκίσει το Μνημόνιο και θα ορθώσει ανάστημα στους παγκόσμιους δυνάστες! Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ όσο είναι καιρός, γιατί μετά θα… κλαίνε!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]