Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστικό: Στόχος του ISIS και η Κύπρος - "Είναι το αστέρι στο μισοφέγγαρο"!!!

| No comment

Μια βαρυσήμαντη συνέντευξη αποκαλύπτει αποκλειστικά η ειδησιογραφική ομάδα της ιστοσελίδας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ.)www.elam.com.cy, αποκαλύπτοντας τα σχέδια και τους στόχους του ISIS όσον αφορά την Κύπρο. Ας ελπίσουμε να ηχήσουν σαν καμπανάκι κινδύνου στα αυτιά των κυβερνώντων αλλά και όλων των δήθεν αντιρατσιστών που στηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα. Η συνέντευξη ας αποτελέσει αφύπνιση στο αυτιά του λαού μας, πριν να είναι πολύ αργά.


Διαβάστε την συνέντευξη:
"Ο ISIS κινητοποιείται στην Κύπρο", αυτά ήταν τα λόγια του ειδικού σε θέματα Μέσης Ανατολής, Hüsnü Mahalli. Μιλώντας, στην ψευδοεφημερίδα KıbrısPostası, ο  Hüsnü Mahalli ανέφερε ότι η είδηση για το σχέδιο κινητοποίησης του ISIS στην Κύπρο, η οποία και εμφανίζεται σε ρώσικα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν φαίνεται να είναι μακριά από την πραγματικότητα.
Kıbrıs Postasi - Vatan MEHMET
Τονίζοντας πως γνωρίζει την νοοτροπία που επικρατεί στο στρατόπεδο του ISIS, ο Mahalli είπε πως ο ISIS πάντοτε είχε πάντα μία στρατηγική και συναισθηματική προσκόλληση με την Κύπρο. Ο Mahalli επίσης είπε ότι η ιστορία αυτής της ειδικής "σύνδεσης" με την Κύπρο πηγαίνει πίσω στο Αραβικό Κόμμα και στον χάρτη της "Εύφορης Ημισέληνου". Σε αυτόν τον χάρτη η Συρία, η Ιορδανία, ο Λίβανος, το Ιράκ, η Παλαιστίνη και η Mοσούλη αποτελούν την Ημισέληνο (Μισοφέγγαρο) και η Κύπρος το αστέρι. Σύμφωνα με τον Mahalli, ο ISIS παίρνει αυτή την ιδιοκτησία αυτής της κληρονομιάς, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, στα σχεδιά του.
Προειδοποιεί τους πολιτικούς, πως θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεχτικοί με την εξωτερική τους πολιτική και τις διεθνείς εξελίξεις.
"Κάθε πολιτική ανάπτυξη έχει μια διεθνή συνιστώσα και ως εκ τούτου οι Κύπριοι πολιτικοί θα πρέπει να δώσουν έμφαση στις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή και θα πρέπει να εξοπλιστούν με μια καλή γνώση για την δυναμική και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. Οι πολιτικοί της Κύπρου συνδέονται αρκετά με εξωτερικούς παράγοντες. Δεν μπορούν να μιλούν για λύση,χωρίς να λαμβάνουν την περιφερειακή δυναμική υπόψη".
Σύμφωνα με τον Mahalli η πρόσφατη είδηση ​​σχετικά με τη δυνατότητα χρησιμοποίησης των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο, για τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS, δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. "Τα Ελληνοκυπριακά μέσα που κάλυψαν τις ειδήσεις και τα πιθανά σενάρια μπορώ να σας πω ότι δεν ήταν προϊόν χειραγώγησης.", προειδοποίησε ο Mahalli.
Ο Mahalli πρόσθεσε ότι γενικά οι ριζοσπάστες ισλαμιστές δεν αναγνωρίζουν τα εθνικά σύνορα και ως εκ τούτου είναι φυσικό για τον ISIS να έχει τα μάτια του στα εδάφη όπου υπάρχει μουσουλμανικός πληθυσμός.
Ο ISIS θέλει να βρει μία ευκαιρία να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Κύπρο, δήλωσε ο Mahalli και σημείωσε ότι η Islamic Development Bank, El-Baraka και οι Kuweit Turk Banks υποστηρίζουν άμεσα και έμμεσα τις δραστηριότητες του ISIS.
Ο ISIS κινητοποιείται στην περιοχή πολύ γρήγορα και με σοβαρότητα και έχει πολλά κρυμμένα κέντρα στην ΤουρκίαΑυτό είναι ένα κοινό μυστικό. Λέμε «κρυμμένα», αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει να τα κρύψει. Δεν πρέπει κάποιος να εκπλήσσεται από το γεγονός ότι ο ISIS έχει τα δικά του σχέδια για την Κύπρο (!!!). Τα άτομα του ISIS που οργανώνονται στην Τουρκία παρακολουθούν στενά την πολιτική γραμμή που ακολουθεί η Τουρκία στην Κύπρο και θέλουν επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό.
Στο τέλος της συνέντευξης ο Mahalli υπενθύμισε, επίσης, ότι η Κύπρος έχει μία πνευματική σημασία για τον μουσουλμανικό κόσμο, γεγονός που προσθέτει έναν επιπλέον λόγο για τον ISIS να βλέπει προς την Κύπρο



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]