Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πρώτα αλευρώνομε τα ψάρια... «Χθες τάφρος και ξιφολόγχη... σήμερα ένα iPhone που σας περιμένει»

| No comment


Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα της διάθεσης του iPhone 6 στην Ιταλία, καθώς ομάδα φοιτητών από τον ακροδεξιό χώρο επιφύλαξε μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη στους καταναλωτές που είχαν συρρεύσει κατά εκατοντάδες και περίμεναν υπομονετικά έξω από Apple Store, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Ρώμης.


Το μπλοκ των ακροδεξιών φοιτητών που ονομάζεται «CasaPound» επέλεξε να ανέβει σε όροφο του εμπορικού και να πετάξει από την οροφή αλεύρι και αυγά στην ουρά. Στη συνέχεια πέταξαν φυλλάδια στα οποία αναγραφόταν η φράση «Χθες τάφρος και ξιφολόγχη... σήμερα ένα iPhone που σας περιμένει».
Οπως δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνικής Φοιτητικής Ομάδας (φοιτητική παράταξη στην Ιταλία από τον χώρο της ακροδεξιάς), Φάμπιο Ντι Μαρτίνο, επρόκειτο για «μια στασιαστική δράση, μια παρωδία ενάντια στην καταναλωτική μανία που ωθεί τον κόσμο να περιμένει για ώρες και ώρες για ένα τεχνολογικό προϊόν το οποίο έχει γίνει σύμβολο του καθεστώτος». Οπως είπε, σκοπός τους ήταν να ξυπνήσουν τη νεολαία που ακολουθεί κατά γράμμα ό,τι της επιβάλλει η μόδα.

iefimerida.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]