Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μετά τις αποδείξεις για τις παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη, ήρθαν και οι καταγγελίες για παρεμβάσεις στα κανάλια!!!

| No comment
Είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες στην «φαεινή» ιδέα του Σαμαρά να εκδώσει επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση για μια γελοιογραφία στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», η οποία είχε φανερά σεξουαλικά υπονοούμενα. Όπως είναι λογικό στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και η άμεσα ενδιαφερόμενη εφημερίδα, η οποία μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει σε κάποιο σημείο τα εξής σχετικά με την απόπειρα λογοκρισίας που ασκεί η κυβέρνηση:
«Ακόμη χειρότερα, η ιστοσελίδα the-toc.gr αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε σε πρόσωπα-κλειδιά στις διοικήσεις κεντρικών ιδιωτικών καναλιών ζητώντας να μην μεταδοθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Το αποτέλεσμα ήταν τα ιδιωτικά κανάλια να τη μεταδώσουν και να μείνει εκτός της μετάδοσης μόνο η ΝΕΡΙΤ. Ένα ακόμη δείγμα του πραγματικού μεγέθους της επιρροής που… (δεν) μπορεί (πια) η κυβέρνηση να ασκεί σε ένα ενημερωτικό σύστημα, το οποίο έως πρότινος «ήλεγχε» πλήρως. Αλλά και η πρωτοφανής στα χρονικά πρωθυπουργική ανακοίνωση για «άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, για «εμπνευστές του» και για όσους «κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του» ήταν αποκαλυπτική όχι μόνο του πολιτικού πανικού που έχει κυριεύσει το Μαξίμου, αλλά και της απροκάλυπτης τάσης του να ελέγξει πλήρως την ενημέρωση. Όμως η εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα είναι αποκαλυπτική της αδυναμίας του να το κάνει…».
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα ο Σαμαράς απαιτούσε από τους φίλους του στα ιδιωτικά κανάλια να μην μεταδοθεί η συνέντευξη Τσίπρα. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Μήπως το ότι άνετα ο Σαμαράς επί ένα ολόκληρο χρόνο «τηλεφωνεί» στους υπευθύνους των τσοντοκάναλων και των πορνοφυλλάδων, επιζητώντας την ύπαρξη μιας ενιαίας λασπολογικής και συκοφαντικής γραμμής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Ή μήπως ότι αυτή η τάση του Σαμαρά να μιλάει συχνά-πυκνά στο τηλέφωνο δεν περιορίζεται μόνο στους διευθυντές ενημέρωσης των ΜΜΕ αλλά επεκτείνεται και σε συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς; Να θυμηθούμε την ομολογία του σε εκπομπή του Πρετεντέρη, όπου ευθέως παραδέχεται ότι εκ των υστέρων πήρε τηλέφωνο για να μην αποφυλακιστούν ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς;
«Το Ποντίκι» για τους δικούς του λόγους αυτοσυντήρησης επιτίθεται στον Σαμαρά, ο οποίος δεν ενοχλήθηκε δύο χρόνια τώρα από διάφορες γελοιογραφίες που τον παρουσιάζουν ως κλέφτη, προδότη και άλλους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αλλά από μια που αφήνει σαφή υπονοούμενα για τις… «πεσμένες» επιδόσεις του σ΄άλλους τομείς.
Ένας τύπος, λοιπόν, που φτάνει στο σημείο να χαλάει τον κόσμο για μια γελοιογραφία, σκεφτείτε σε πόσο πιο προχωρημένη παρέμβαση μπορεί να φτάσει προκειμένου να ενοχοποιήσει τον κυριότερο πολιτικό του αντίπαλο, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τέτοια φαινόμενα μεγαλομανίας και ναρκισσισμού είναι πολύ επικίνδυνα, επειδή λόγω της θεσμικής του ιδιότητας ο Σαμαράς καταστρέφει την Χώρα, ξεπουλά την δημόσια περιουσία της, εξαθλιώνει την ζωή των Ελλήνων και ποινικοποιεί την ελεύθερη βούληση, τις Ιδέες και τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επειδή έτσι διατάχθηκε από τους ξένους εντολείς του.
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]