Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ «ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»!!

| No comment
Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο… υπερδήμαρχος Καμίνης και προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»- κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού κ.λπ.): «Η χώρα εισέρχεται σε μια νέα εποχή, στις οποίες οι συμμαχικές κυβερνήσεις είναι μονόδρομος.
Η χώρα πάει σε συμμαχικές κυβερνήσεις με ένα ευρύτερο φάσμα πολιτικών δυνάμεων. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, στη νέα εποχή καλούμαστε να συμπράξουμε, αλλά διατηρώντας ο καθένας τη διακριτή μας φυσιογνωμία. Θα μας επιβάλλουν οι καιροί ευρύτερες συναινέσεις».


Κι έχει μεγάλη σημασία ότι τα «προβλέπει» αυτά ο… υπερδήμαρχος Καμίνης, γιατί είναι μέσα σ’ όλα. Και του εσωτερικού και των διεθνών κέντρων του εξωτερικού… Κι αυτό το «υπερδήμαρχος» δεν είναι κοροϊδευτικό, είναι πραγματικό. Διότι, όλες οι κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, φρόντισαν (με τις σκοπίμως κακές επιλογές τους…) να επανεκλεγεί στη θέση του δημάρχου της πρώτου δήμου της χώρας. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια απλή πρόβλεψη από κάποιον τυχαίο, αλλά για προετοιμασία της κοινής γνώμης, για όλα αυτά που έρχονται και χειραγώγησή της στο πνεύμα της σατανιστικής «Νέας Εποχής»!    
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]