Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ!!!

| No comment
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Πιθανότατα για τον κύριο Τσίπρα να ισχύει ο μύθος του Αίσωπου με τον βοσκό που δέχτηκε και επέδειξε ενδιαφέρον και φροντίδα για τα αγριοκάτσικα που τυχαία ήρθαν στο κοπάδι του, αδιαφορώντας και παραμελώντας τα δικά του πρόβατα.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί η απόλυτη και ντε φάκτο δήλωση του κυρίου Μητρόπουλου, ο οποίος σημειωτέον προέρχεται εκ του ΠΑΣΟΚ, που επεσήμανε πως,  “Ό,τι και να εικάζει κανείς και ό,τι και να λέει, στο μυαλό της πολιτικής ηγεσίας – που κι εγώ μετέχω – δεν υπάρχει όχι ευχέρεια ή συζήτηση ή επεξεργασία δεύτερου πακέτου από το πακέτο Τσίπρα». Αυτό λοιπόν και αν ήταν ένα ηχηρό ράπισμα και μια καταπρόσωπο απόρριψη της αριστερής πτέρυγας του κυρίου Λαφαζάνη, η οποία συνεχίζει να επιμένει στην ύπαρξη ενός δευτέρου σχεδίου που θα επικεντρώνεται στην προοπτική αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ως εκ τούτου αναμένεται να διεξαχθεί σε βαρύ κλίμα η σημερινή  συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες.

Ήδη η διάσταση και οι χαώδεις διαφωνίες μεταξύ των αναθεωρητών και των ριζοσπαστών είναι πλέον καθημερινό δεδομένο και πασίγνωστο ανά τω Πανελλήνιω.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αυριανή συνεδρίαση ο κύριος Τσίπρας θα κληθεί να απαντήσει στους ακραίους του κόμματος σχετικά με την στρατηγική που εξαγγέλλει περί ευρωμονόδρομου, για το άνοιγμα προς τα δεξιά για την ενίσχυση πολιτικών δυνάμεων και για την πλημμελή και ασαφή ενημέρωση, όσον αφορά τις τελευταίες κινήσεις και επαφές του με εκπροσώπους της ευρωπαϊκής οικονομικής ελίτ.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο καιρός που ο κύριος Τσίπρας είχε την δυνατότητα να παραμένει με το δεξί πόδι στην μια βάρκα και με το αριστερό στην άλλη, έχει εξαντληθεί, συνεπώς οι επαναστατικοί λεονταρισμοί και οι υπερφίαλες μαρξιστικές μπαρούφες του, πλέον δεν εξαργυρώνονται με την εμπιστοσύνη των συντρόφων του που απαρτίζουν την αριστερή πτέρυγα.


Τα τελευταία ταξιδάκια στο Κόμο και στο Βατικανό και οι συναντήσεις που είχε με μια τάξη ανθρώπων τους οποίους μέχρι πρότινος κατηγορούσε για ταξικούς του εχθρούς και στυγνούς εκμεταλλευτές της εργασιακής υπεραξίας, καθώς και οι υποσχέσεις για στήριξη που έλαβε και οι αντίστοιχες δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι τούτων, δεν τους επιτρέπουν πλέον να εμφανίζεται με το επαναστατικό του προσωπείο. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό και τον ξεκάθαρο αποκλεισμό από την ομάδα λήψης αποφάσεων του κόμματος, των αμετανόητων αριστερών και αδιαπραγμάτευτων.

Για τον κύριο Τσίπρα πλέον ο κύριος Λαφαζάνης, όχι απλά του είναι εντελώς άχρηστος, αλλά και επιζήμιος. Γι αυτό απαραίτητο κρίνεται ο παραγκωνισμός του και η προειδοποίηση ότι η γραμμή είναι μία, όπως και οι αποφάσεις και δεν είναι άλλες από αυτές που λαμβάνει ο αρχηγός. Αυτό ακριβώς διεμήνυσε και ο κύριος Μητρόπουλος.

Ο κύριος Μητρόπουλος από τούδε και στο εξής, όπως και οι έτεροι επαγγελματίες πολιτικάντηδες και καιροσκόποι που μεταπήδησαν ως αρουραίοι που εγκαταλείπουν βυθιζόμενο πλοίο από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτελούν τους κομματικούς Πραιτωριανούς του, στηρίζοντας τη νέα πορεία και την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά και την υποχωρητική διαπραγμάτευση.

Αυτοί θα είναι χωρίς άλλο τα νέα κατσίκια που θα απολαμβάνουν την αγάπη και την φροντίδα του βοσκού.

Για αυτό λοιπόν στην σημερινή συνεδρίαση αναμένονται υψηλοί τόνοι και αντιπαραθέσεις γιατί πλέον οι θεατρινισμοί του Αλέξη δεν μπορούν να συνεχίζονται και αυτός ο ίδιος πρέπει μεταβάλλοντας το προφίλ του κόμματος προς το πιο ήπιο και φιλευρωπαϊκό και καταπνίγοντας την εσωτερική αντιπολίτευση να κινηθεί απερίσπαστος ως αδιαφιλονίκητος αρχηγός προς την πρωθυπουργία, επιβεβαιώνοντας τις συμφωνίες και διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των οικονομικών ολιγαρχιών και των δυο πλευρών του Ατλαντικού.

Διότι όσο και να μην θέλετε να το πιστέψετε, ο κύριος Τσίπρας και σύντομα θα αποδειχτεί, δυστυχώς πάνω στις πλάτες μας, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παιδί του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου και μάλιστα από τα πλέον χαϊδεμένα.
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]