Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εννέα μήνες μετά την δολοφονία Φύσσα οι πολίτες σε Κερατσίνι, Πέραμα, Νίκαια "μίλησαν" στις εκλογές...!!!

| No comment


Ενα χρόνο μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά και τα όσα ακολούιθησαν με την ... σύλληψη ολόκληρης της ηγετικής ομάδας του τρίτου ελληνικού κόμματος επειδή ο Γ.Ρουπακιάς είχε φωτογραφηθεί σε εκδηλώσεις του κόμματος, αξίζει να δούμε πώς οι πολίτες της Νίκαιας, του Κερατσινίου και της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος αντιμετώπισαν στις ευρωεκλογές την προσπάθεια της χρέωσης σε ένα ολόκληρο κόμμα μιας αποτρόπαιης δολοφονίας.


Στο Πέραμα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος απέσπασε το 13,79% των ψήφων.
Στη Σαλαμίνα όπου κατοικούν πολλοί εργάτες και μ;eλη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, το ποσοστό του κόμματος στις ευρωεκλογές ανήλθε στο 16%. Στο Κερατσίνι το ποσοστό έφτασε το 10,51% και στη Νίκαια το 10,53% αντίστοιχα.
Συμπέρασμα: Οι πολίτες της περιοχής σε σημαντικό πσοοστό τους θεωρούν απλά συνωμοσία την μαζική σύλληψη και τον εγκλεισμό στις φυλακές την ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ο δολοφόνος, σαφώς και πρέπει να τιμωρηθεί όπως του αξίζει και βάσει των συνθηκών που έγινε το έγκλημα. Τα υπόλοιπα, είναι κακοστημένη σκευωρία. Και μάλιστα από ξένα κέντρα...
Στην δολοφονία Τεμπονέρα to 1991, από ενεργά μέλη της ΟΝΝΕΔ σε οργανωμένη επίθεση μέσα στο σχολικό συγκρότημα,, άραγε, γιατί δεν συνελήφθη τουλάχιστον ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πάτρας; 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]