Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;;;

| No comment
Ιδιαίτερα «ευαίσθητοι» επιχειρούν να αυτοπροβληθούν οι σούπερ-δημοκράτες της Αυστρίας, κατακρίνοντας τον Ελληνικό Λαό διότι δεν αποδέχεται τον εποικισμό της Ελλάδος από εκατομμύρια λαθρομετανάστες!
Η αυστριακή φυλλάδα Die Presse λοιπόν, αφιέρωσε ρεπορτάζ στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για απροετοίμαστους Έλληνες μπροστά στο φαινόμενο και για άνοδο του ρατσισμού εξαιτίας της δράσης της Χρυσής Αυγής. Με οξύ θράσος, η αυστριακή φυλλάδα σημειώνει πως η Ελλάδα μετατράπηκε από χώρα εξαγωγής μετανάστευσης σε χώρα εισαγωγής, τσουβαλιάζοντας δηλαδή τους νόμιμους Έλληνες μετανάστες περασμένων δεκαετιών με τις ορδές των λαθρομεταναστών που εισβάλουν παντοιοτρόπως στην ελληνική επικράτεια.

Οι «δημοκράτες» της Αυστρίας παραπονιούνται μάλιστα διότι οι αρχές της χώρας τους αρνούνται να επαναπροωθήσουν λαθρομετανάστες που φτάνουν στην Αυστρία πίσω στην Ελλάδα, διότι οι συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στην χώρα μας είναι άθλιες!

Κατηγορούν μάλιστα γι’ αυτό όχι την κυβέρνηση και την πολιτική της αλλά τον Ελληνικό Λαό, που δεν διδάχτηκε τίποτα από «τον πολυεθνικό χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης κατά την Οθωμανική περίοδο»! Αντιθέτως, καθώς η φυλλάδα υποστηρίζει, διδάχτηκαν τα πάντα για την περίοδο διακυβέρνησης της Αθήνας από τον Περικλή!


Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ήδη οι αλλόφυλοι αποτελούν το 14% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, ήτοι αριθμούνται στο 1,5 εκατομμύριο και έχουν συμβάλλει στην «πολυχρωμία της εικόνας της Αθήνας». Παρά ταύτα, καταλήγει το κατάπτυστο δημοσίευμα, η Ελλάδα δεν έχει παράδοση ως χώρα υποδοχής μεταναστών.

Αυτοί που κανέναν οίκτο δεν έδειξαν και δεν δείχνουν στους εξαθλιωμένους από τα μέτρα των τοκογλύφων Έλληνες, παριστάνουν τους κοινωνικά ευαίσθητους και τους προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατηγορώντας ένα Λαό ο οποίος απαιτεί το δικαίωμά του στην Ελευθερία και στη διατήρηση του εθνικού του χαρακτήρα. Μιας και η αυστριακή κοινωνία είναι τόσο «προοδευτική», γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν τους στέλνει κανα εκατομμύριο ταλαίπωρους φανατικούς ισλαμιστές;
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]