Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Μέρκελ μίλησε σε δημοσκόπηση της εφημερίδας του Ψαρρά: Δεύτε τελευταίον ασπασμόν για Σαμαρά!!!

| No comment


Είδαμε το κλίμα της επίσκεψης Σαμαρά στην χρηματοδότρια του Ψαρρά και του ΣΥΡΙΖΑ, Μέρκελ, που ήταν ομολογουμένως ψυχρό. Η Μέρκελ έχει πλέον διαλέξει ως διάδοχο του Σαμαρά τον Τσίπρα, γεγονός που έχει φανεί και στην στάση των γερμανοτραφών «νταβατζήδων» του παλαιού δικομματισμού, οι οποίοι τηρούν μεσοβέζικη στάση ανάμεσα στα δύο κόμματα.


Τους ευσεβείς πόθους της Μέρκελ αυθεντικά, πλέον, μπορεί να εκφράσει μόνο η εφημερίδα του χρηματοδοτούμενου Ψαρρά, η γνωστή και ως «εφημερίδα των φωτομοντάζ». Η Μέρκελ στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό έχει  μοναχά υποτελείς και έναν μόνο εχθρό, την Χρυσή Αυγή, γεγονός που οδηγεί στην χρηματοδότηση λιβελογραφημάτων εναντίον της.Αυτούς τους ευσεβείς πόθους εμφανίζει η «δημοσκόπηση» της Public Issue που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτούς φαίνεται καθαρά ότι η Μέρκελ έχει στραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται προ της αναζήτησης κυβερνητικού εταίρου.

Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής αναζήτησης είναι να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων, που πιθανόν να είναι αληθινό, και παράλληλα το ποσοστό του αποκόμματος Θεοδωράκη εμφανίζει ποσοστό τουλάχιστον διπλάσιο του πραγματικού, ενώ φυσικά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής έχει πετσοκοπεί, με αποτέλεσμα να έχουμε μία μετάβαση από τις «γαλάζιες μαϊμούδες», στις «ροζ μαϊμούδες» της αριστεράς, της «προόδου» και της Μέρκελ.
Σας παρουσιάζουμε τα ποσοστά που δίνει η εφημερίδα, για να γελάσουμε με αυτά μετά τις επικείμενες εκλογές:
ΣΥΡΙΖΑ: 36%
ΝΔ: 25%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 9,5%
ΠΑΣΟΚ: 5,5%
ΑΝΕΛ: 4%
ΚΚΕ: 6,5%
ΔΗΜΑΡ: 1%
Ο διπλασιασμός των ποσοστών του "Ποταμιού", που ερμηνεύεται από την εταιρεία ως "απλή διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου" μη συνιστώσα εκτίμηση εκλογικής επιρροής, έγινε για να μην φαίνεται η Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη. Αυτός ο πόθος της Μέρκελ έχει εμφανιστεί σε πολλά απελπισμένα διαβήματα πολιτικάντηδων, όπως όταν ο Βενιζέλος έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει ο τρίτος πόλος.
Διαβάστε επίσης:
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]