Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κόνιτσα: Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας οι Αλβανοί (καλοι φιλοι και γειτονες) που έκλεβαν ναούς κατα λαθος(!!!) μαλλον...!!!

| No comment


Δύο από τους συνολικά τρεις δράστες των θρασύτατων κλοπών που σημειώθηκαν σε μοναστήρι και εκκλησία στο χωριό Μόλιστα και Γανναδιό Κόνιτσας, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε αλβανικό έδαφος.


Η σύλληψη έγινε μετά από δράσεις των αλβανικών αρχών οι οποίες είχαν ενημερωθεί για την επιχείρηση που είχε στηθεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Κόνιτσας για να πέσουν στην... φάκα οι δράστες.

 Ένας εκ των ιερόσυλων αναγνωρίστηκε από ένα κάτοικο των χωριών όπου είχαν "χτυπήσει" οι αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν πεζοί, με το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει να βρίσκεται εγκαταλελειμμένο σε ελληνικό έδαφος.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο τελωνείο της Μέρτζιανης, με τις αλβανικές αρχές όμως να μην δέχονται να τους εκδόσουν στη χώρα μας, όπως ζήτησε η Ελληνική Αστυνομία.

Εφόσον η αλβανική πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να συνεργαστεί, έχει ήδη ζητηθεί η συνδρομή της Ιντερπόλ, από την οποία αναμένεται να εγκριθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων των ιερόσυλων.


Πηγή: epirus-tv-news.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]