Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οι ΚΚΕδες πάλι στην βρώμικη δουλειά του καθεστώτος: Προκλήσεις σε όλα τα Περιφερειακά – Δημοτικά Συμβούλια !!!

| No comment

Θυμόμαστε όλοι τις αλησμόνητες στιγμές κατά τις οποίες τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ αναλάμβαναν την υπεράσπιση της Βουλής από κοινού με τα ΜΑΤ, λαμβάνοντας τα εύσημα του Άδωνι Γεωργιάδη.
Το ΚΚΕ ανέκαθεν υπήρξε το μακρύ χέρι του συστήματος, αναλαμβάνοντας τις αποστολές που το ίδιο το κράτος δεν μπορούσε να αναλάβει. Κανονικοί παρακρατικοί, δηλαδή.


Χθες κατά τις συνεδριάσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων το ΚΚΕ ανέλαβε την αρμοδιότητα να δημιουργήσει εντάσεις εντός των συμβουλίων, εναντίον της Χρυσής Αυγής, προφανώς σε συνεννόηση με τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης, ώστε μετέπειται αυτοί να παραπληροφορήσουν μιλώντας για «πρόκληση της Χρυσής Αυγής». Η «γραμμή» που είχε δοθεί στους ΚΚΕδες συμβούλους ανά την επικράτεια ήταν να απαιτήσουν προκλητικά τον αποκλεισμό των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τις διάφορες επιτροπές.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων εισέπραξαν την πληρωμένη απάντηση του Συναγωνιστή, Νικόλαου Λεμοντζή, ότι οι σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» έχουν εκλεγεί από τον Ελληνικό Λαό, γεγονός που δεν μπορεί να ακυρώσει το ΚΚΕ με τις σταλινικές πρακτικές του.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος οι ΚΚΕδες πήγαν ένα βήμα παραπέρα τις προκλήσεις τους λέγοντας "Λίγους σφάξαμε! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο ", αναφερόμενος στις σφαγές – μέχρι και βρεφών – στον Μελιγαλά από τους κατσαπλιάδες εθνοπροδότες του ΚΚΕ.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης οι επικεφαλής των συνδυασμών που στηρίζονται από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε. δήλωσαν πως δε θα πρέπει η Ελληνική Αυγή να συμμετέχει στις διάφορες επιτροπές, διότι στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, που χαρακτήρισαν σαν εγκληματική οργάνωση. Οι κύριοι πήραν και την απάντησή τους από τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλο Αρτέμη, που τους παρότρυνε να τοποθετηθούν πολιτικά και να μην παριστάνουν τους εισαγγελείς, βγάζοντας τελεσίδικες αποφάσεις, με βάση τα πολιτικά τους συμφέροντα. Οι κύριοι αυτοί με την συμπεριφορά τους αποδεικνύουν και το πώς αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία τους αλλά και την ψήφο, εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και χιλιάδων Θεσσαλονικέων, που έδωσαν στην πόλη τους το 8% στην Ελληνική Αυγή. Έπειτα πρόσθεσε πως η Ελληνική Αυγή δε θα στηρίξει κανένα υποψήφιο από καμία παράταξη.
Το ΚΚΕ πάντα πιστό στο σύστημα της πλουτοκρατίας που το συντηρεί, προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις για τα δελτία των 8 των "νταβατζήδων". Όμως το μόνο αποτέλεσμα που είχανε, ήταν να φανούν για άλλη μία φορά γραφικοί.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]