Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Α. Ματθαιόπουλος: “Τιμωρείτε τον Έλληνα ιδιοκτήτη”!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τις αμοιβές των νοσοκομείων αλλά και για τον ΕΝΦΙΑ.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την υγεία τόνισε ότι με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που λαμβάνει το υπουργείο προβαίνει σε περεταίρω συρρίκνωση της δημόσιας υγείας, καθώς τις εντολές τις δίνουν ξένα κέντρα εξουσίας. Η ζωή των Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο διότι το σύστημα υγείας χειροτερεύει και οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να απολαμβάνουν το αγαθό της δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης.

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ επισήμανε πως πρόκειται για ένα ακόμα μέτρο την ίδια στιγμή που ο Σαμαράς έλεγε πως τα μνημόνια και τα νέα μέτρα τελείωσαν. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης να επιβάλλει νέους αιματηρούς φόρους. Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης συνεχίζουν να παίζουν θέατρο, παριστάνοντας τους αντάρτες, ενώ οι ίδιοι έχουν υπογράψει τους νέους φόρους που πέφτουν στις πλάτες των Ελλήνων.
Η κυβέρνηση τιμωρεί τους ανθρώπους που έκαναν την πατριωτική κίνηση και επένδυσαν τα χρήματά τους στην γη, είτε με το χαράτσι, είτε με τον φόρο ακινήτων, είτε με τον φόρο κληρονομιάς ή μεταβίβασης. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε αύξηση στα έσοδα του κράτους όταν δεν υπάρχει παραγωγή και εισόδημα.
Η κατάσταση των οικονομικών του Έλληνα έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν αντέχει να πληρώνει επιπλέον φόρους.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]