Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δήλωση Π. Ηλιόπουλου για την πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής Αρχής Βόλου!!

| No comment
Στηρίζω την πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής Αρχής Βόλου για την διεκδίκηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Η ανεργία είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και το συγκεκριμένο επίδομα, βέβαια, δεν αποτελεί ούτε πανάκεια αλλά ούτε και λύση. Για την πόλη του Βόλου όμως που έχει αρνητικό ρεκόρ ανεργίας, η κατά προτεραιότητα διανομή του συγκεκριμένου επιδόματος είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ας αφήσει, λοιπόν, τα τεχνάσματα των τοκογλύφων ο Σαμαράς και να δώσει πίσω τις θέσεις εργασίας στους Έλληνες πολίτες.
Είναι αισχρό να βάζει τους Δήμους σε ανταγωνισμό για το ποιος θα πάρει το ξεροκόμματο που πετάει. Απαιτούμε την αύξηση του επιδόματος και, οπωσδήποτε, την καταβολή του στους δημότες του Βόλου που πλήττονται ανελέητα από τη μνημονιακή πολιτική της ανθελληνικής Χούντας Σαμαρά- Βενιζέλου.

Παρά το γεγονός πως το παραδικαστικό κύκλωμα που επηρεάζεται από την Χούντα Σαμαρά μου στερεί την φυσική μου παρουσία, συνεχίζω την πολιτική μου δράση προς όφελος του λαού της Μαγνησίας που με τίμησε με την ψήφο του.
ΥΓ: Προτείνω τον επόμενο μήνα ο Σαμαράς και οι Υπουργοί του να ζήσουν με 200 ευρώ έκαστος. Υποψιάζομαι ότι αυτά τα χρήματα θα τους έχουν τελειώσει πριν από το μεσημέρι της πρώτης ημέρας.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]