Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Νέα Ζηλανδία: Οι Τούρκοι δεν μας σεβάστηκαν! (Βίντεο) !!

| No comment


Ο πολεμικός χορός των Μαορί »Χάκα» αποτελεί μόνιμη διαδικασία πριν από τους αγώνες της Νέας Ζηλανδίας και φυσικά το ίδιο συνέβη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 κόντρα στην Τουρκία.


Με τη μόνη διαφορά ότι οι Τούρκοι δεν στάθηκαν μπροστά στους αντιπάλους τους. Αντίθετα, γύρισαν τις πλάτες τους και κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο!
Οι Νεοζηλανδοί δεν πτοήθηκαν, στράφηκαν στον πάγκο και συνέχισαν το τελετουργικό τους. Λίγο αργότερα κατηγόρησαν τους Τούρκους για ασέβεια!
»Η Τουρκία δείχνει πάντα σεβασμό απέναντί μας, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη στην περίπτωση της Χάκα, στο μεταξύ μας παιχνίδι. Αποφάσισαν να μην σεβαστούν αυτή την κίνηση που εκπροσωπεί τη χώρα, την παράδοση, τον πολιτισμό και, φυσικά, την ομάδα μας. Ήταν δική τους απόφαση. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη Χάκα, είναι κάτι που μας ενώνει ως έθνος και θα τη συνεχίσουμε ως το τέλος του τουρνουά» εξήγησε ο Φρανκ Κέισι.
Τι είχε να απαντήσει ο Εργκίν Αταμάν; »Σεβόμαστε τη σημασία της Χάκα για τη Νέα Ζηλανδία και το τι εκπροσωπεί για τη χώρα όμως ήθελα να κρατήσω την ομάδα συγκεντρωμένη αφού ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν θα είμαστε συγκεντρωμένοι, αν κάθε ομάδα κάνει το τελετουργικό της για δυο λεπτά, πριν από κάθε αγώνα».
sport24

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]