Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έτσι αγοράζονται οι χώρες, έτσι ξεπουλήθηκε και η Ελλάδα: Κεκλεισμένων των θυρών…!!

| No comment


ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Τον Φεβρουάριο του 2011 επισφραγίστηκε το σχέδιο χρόνων να παραδοθεί η Ελλάδα στα χέρια ξένων δυνάμεων μέσω της υγείας του τουρισμού και των επενδύσεων.

Τότε ήταν που μόλις είχαμε αρχίσει να βιώνουμε έντονα την οικονομική κρίση. Ενώ όλοι προσπαθούσαμε να ξυπνήσουμε από το πρώτο σοκ, στο κέντρο της Αθήνας σε γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο που είχε μεταμορφωθεί σε στρατόπεδο, πραγματοποιήθηκε το μεγάλο ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα του Εβραϊκού λόμπυ στις ΗΠΑ Άλαν Σόλοου και με 6 μόνο υπουργούς της κυβέρνησης και τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν η ομιλία του πρωθυπουργού ο οποίος επίσημα είχε προσκαλέσει τον ισχυρό άνδρα για να τον ενημερώσει για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της Ελλάδας σε ξένους επενδυτές.
Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά .
Στην συνάντηση αυτή μετείχαν τα πιο ηχηρά ονόματα του εβραϊκού λόμπι . Ο στόχος της επίσκεψης των 65 αντρών της εβραϊκής κοινότητας ήταν τριπλός:
Ενίσχυση σχέσεων Ελλάδας Ισραήλ
Προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα
Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων με τις εβραϊκές οργανώσεις στις ΗΠΑ.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός τότε είχε κατ ιδίαν συναντήσεις με τον πλέον ισχυρό άνδρα της εβραϊκής κοινότητας , τον άνθρωπο που στις ΗΠΑ έπαιξε καθοριστικό ρόλο ακόμη και στην εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα.
Και τώρα το πιο σπουδαίο :
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 65 ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ
Η διάσκεψη των Μειζόνων Αμερικανο εβραϊκών Οργανώσεων πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ιερουσαλήμ .
Πριν όμως από την καθοριστική αυτή συνάντηση , οι πρόεδροι των εβραϊκών οργανώσεων επισκέπτονται πάντα μια διαφορετική χώρα η οποία παρουσιάζει οικονομικό ενδιαφέρον και προοπτικές συνεργασίας .Δηλαδή μία χώρα που ετοιμάζεται για εξαθλίωση από τους ίδιους της του ηγέτες. Όλοι καταλαβαίνουμε αυτό τι σημαίνει : Επισκέπτονται μια χώρα που οι πολιτική της ηγεσία θέλει να την παραδώσει στα χέρια ξένων δυνάμεων , Επισκέπτονται μια χώρα για την οποία υπάρχει σχέδιο παράδοσης κι εκμετάλλευσης από τους ίδιους . Όπως ακριβώς έγινε με την Ελλάδα .
Κυρίως μετά την συνάντηση αυτή και την διάσκεψη στην Ιερουσαλήμ άρχισε το μεγάλο ξεπούλημα.
ΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Τότε οι έλληνες υπουργοί που παραβρέθηκαν έδωσαν τον εναέριο χώρο μας ,υποσχέθηκαν τις fast trαck επενδύσεις έθεσαν το θέμα συνεργασίας στον τομέα ανταλλαγής πληροφοριών , τεχνολογικών συστημάτων και γενικότερα στην ασφάλεια, αλλά πρόσφεραν απλόχερα και τον διαλυμένο χώρο της υγείας καθώς και την αγορά των φαρμάκων με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο τομέας της υγείας ήταν ένα από τα σοβαρότερα θέματα που τους απασχόλησε , στην συνάντηση αλλά και τα φάρμακα διότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες εβραϊκών συμφερόντων ήθελαν να βάλουν οπωσδήποτε το πόδι τους στην Ελλάδα. Δώσαμε γη και ύδωρ και γι αυτό δεν δόθηκε ποτέ στην δημοσιότητα επίσημα το τι ακριβώς ειπώθηκε . Το μόνο που άφησαν να κυκλοφορήσει ήταν ότι έγινε μια συνάντηση προς ενημέρωση των επισκεπτών.
ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Ο Άλαν Σόλοου τότε είχε πει μετά την συνάντηση αυτή, το προφητικό -που τότε δεν καταλαβαίναμε τι εννοούσε -αλλά εκείνος ήξερε πολύ καλά: «Θα διαφημίσουμε την Ελλάδα στα κέντρα λήψεως αποφάσεων που επηρεάζουν . Αξίζει τον κόπο.» Και βέβαια άξιζε τον κόπο αμέσως μετά και την μεγάλη διάσκεψη των εβραίων στην Ιερουσαλήμ το μεγάλο σχέδιο άρχισε να εφαρμόζεται πιο εντατικά και σήμερα πίσω από όλα φαρμακευτικές ,επενδύσεις , ασφάλεια κλπ βρίσκονται οι φίλοι μας που μας επισκέφθηκαν για να μας βάλουν στο πρόγραμμα. Πάντως σε εκείνη την ουσιαστική συνάντηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε διαβεβαιώσει τον κύριο Σόλοου ότι η χώρα μας θα του έδινε τον εναέριο χώρο .Ο τότε υπουργός Τουρισμού κύριος Γερουλάνος , ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Παπουτσής , ο επικρατείας κύριος Παμπούκης ο εξωτερικών κύριος Δρούτσας και ο υγείας κύριος Λοβέρδος έκαναν μετάνοιες στους 65 ισχυρούς εβραίους και μετά από αυτήν την συνάντηση έκλεισαν το στόμα τους για τα αίσχη τους.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΛΑΝ ΣΟΛΟΟΥ
Ο αμερικανοεβραίος Αλαν Σόλοου είναι ο πρόεδρος της διάσκεψης των σημαντικότερων αμερικανοεβραϊκών οργανισμών.
Μέτοχος της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας DIA PIPER με έδρα το Σικάγο και υποκαταστήματα σε Ασία Μέση Μέση Ανατολή και Ευρώπη .Είναι εγκάρδιος φίλος του Αμερικάνού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογή του προέδρου. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα δυνατά και τα τρωτά σημεία της κάθε χώρας και ξέρει πως να χειρίζεται και να αξιολογεί καταστάσεις που αφορούν τις επενδύσεις των εβραίων.


hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]