Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πρωθυπουργός Αλέξης Σαμαράς!!!

| No comment
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Αφού είδαν και αποείδαν ότι τα πρωτότυπα κόλπα που τους υπαγόρευσαν Υπηρεσίες εμπειρότερες και πλέον αδίστακτες των Ελληνικών, δεν έχουν αποτέλεσμα στον Ελληνικό Λαό, αλλά μάλλον δυναμώνουν την μοναδική Εθνική Αντίσταση στις αντεθνικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, είπαν στο Μαξίμου να επιστρέψουν στις παλιές και δοκιμασμένες μεθόδους. Αυτές του διχασμού και της πόλωσης.
Την νέα τακτική του Σαμαρά ανακοίνωσε με άρθρο της ιστοσελίδα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, δίνοντας το στίγμα της προπαγανδιστικής γραμμής –και της προεκλογικής εκστρατείας- που θα ακολουθήσει προκειμένου η ΝΔ να κρατηθεί στην εξουσία, ώστε να εξασφαλίσει πρώτον την ατιμωρησία και δεύτερον την ολοκλήρωση του δοσιλογικού έργου του ξεπουλήματος της Ελλάδος. Εις σάρκαν μίαν, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαφωνούν για τα μάτια των πελατών τους, αλλά συγκυβερνούν συμφωνώντας και υπερψηφίζοντας τα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα. Την ίδια ώρα, ο ισχυρότερος των εταίρων προειδοποιεί: «Κίνδυνος εθνικού διχασμού» και το άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρει: «…η χώρα βρίσκεται πράγματι προ ενός εθνικού διχασμού. Το περιέγραψε ορθά ο Β. Βενιζέλος, λέγοντας ότι η αντιπολίτευση και δη η αξιωματική οδηγούν τη χώρα σε διχασμό ενώ είναι η ώρα για συμφιλίωση και πανεθνική προσπάθεια. Ασχέτως αν και ο κ. Βενιζέλος έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα όσα συνέβησαν στη χώρα, αυτή τη φορά μίλησε σωστά».
Την ανάρτηση εικονογραφεί φωτογραφία από επεισόδια με βανδαλισμούς και πυρπολήσεις της περιουσίας Ελλήνων πολιτών. Ο συνειρμός ξεκάθαρος. Εάν έρθουν «οι άλλοι», θα παραδώσουν την Ελλάδα στο χάος. Μόνο που η Αθήνα παραδόθηκε στο χάος τον Δεκέμβριο του 2008, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας… Και συνεχίζει το άρθρο: «Στη χώρα έχουν αρχίσει να σχηματίζονται δύο πόλοι οι οποίοι είναι θέμα χρόνου να συγκρουστούν μέχρι τελικής πτώσεως. Οι πόλοι αυτοί έχουν «μέλη» από διαφορετικές πολιτικές ομάδες, όμως, σχηματίζουν ιδιότυπες συμμαχίες χωρίς καν να το γνωρίζουν. Για παράδειγμα μοιάζει πολύ ο λαϊκισμός του Καμμένου με αυτόν του Τσίπρα. Ή της Χρυσής Αυγής με βασικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η ιδιότυπη συμμαχία των «λύκων» έρχεται να επιβάλει ένα μοντέλο που νομίσαμε ότι αφήσαμε πίσω λόγω κρίσης. Το μοντέλο που υπόσχεται τα πάντα, που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό αδιάντροπα, που είναι ξεπουλημένο σε επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά που το παίζει ταυτόχρονα "καθαρό"». Η νεοδημοκρατική υστερία απευθύνεται βεβαίως στην ανόητη μάζα που κατευθύνεται από την προπαγάνδα των καναλιών του συστήματος. Είναι αστείο να μιλούν τα νεοδημοκρατικά παπαγαλάκια για κοροϊδία, όταν ο Σαμαράς εξελέγη κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό με τα «Ζάππεια». Είναι αστείο να μιλά για «επιχειρηματικά συμφέροντα» η παράταξη που στηρίζει την αντιπολιτευτική της πολιτική στην διαστρεβλωτική μηχανή των Μπομπολαίων. Είναι υποκριτικό να επικαλείται τον Λαό μια κυβέρνηση η οποία αποκλείει την τηλεοπτική μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας από την ΔΕΘ, και λίγο μετά, ακόμα και της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Πράγματι, επιχειρείται εθνικός διχασμός. Αλλά τον Ελληνικό Λαό τον διχάζει η ΝΔ. Αυτός είναι διαχρονικά ο ρόλος της. Καθώς πλησιάζουν και της νεοδημοκρατικής παράταξης τα σαράντα, στις 4 Οκτωβρίου, για τα οποία ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, διαβάζουμε, έχει δώσει εντολή να ξεκινήσει καμπάνια ώστε να θυμηθεί ο λαός την προσφορά της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, να θυμήσουμε εμείς κάποια από τα επιτεύγματά της.
Να πούμε ότι η ΝΔ διέλυσε το Στράτευμα με τις «αποχουντοποιήσεις» και τα «σταγονίδια». Συγκυβέρνησε με τους κατσαπλιάδες του ΚΚΕ για το χατίρι των οποίων σκοτώθηκε ο ανθός της ελληνικής νεολαίας, και τους λωποδύτες του κλεφτοΠΑΣΟΚ τους οποίους καθύβριζε δημοκοπώντας επί δεκαετίες. Και ως επιστέγασμα, έκλεισε παράνομα στη φυλακή για να κόψει ψήφους(!) με ομολογία του ίδιου του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, τον Αρχηγό και Βουλευτές των μοναδικών του πολιτικών αντιπάλων.
Το καρναβάλι μάλιστα της δήθεν ανεξάρτητης Δικαιοσύνης συνεχίζεται με την παράταση της προφυλάκισης για άλλους έξι μήνες των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Τώρα, με την πιθανότητα των εκλογών να πλησιάζει στο σπίτι του βρυκόλακα της ΠΟΛΑΝ, Σαμαρά και των συνεργατών του που πίνουν το αίμα των Ελλήνων, επιχειρεί να ξαναδιχάσει τον Ελληνικό Λαό επισείοντας τον «Κίνδυνο εθνικού διχασμού» αν ανέβει ο Σύριζα στην εξουσία. Τέτοιοι ήσαν πάντα, τέτοιοι είναι και τώρα.
Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε, τι Τσίπρας, τι Βενιζέλος, τι Σαμαράς. Είναι όλοι υπηρέτες, διεκπεραιωτές, υποκριτές. Μία είναι η λύση για τα αδιέξοδα της Πατρίδας. Η άνοδος της μοναδικής δύναμης εθνικής και πολιτικής ευθύνης, της Χρυσής Αυγής.
Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]