Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Προπαγάνδα και ψέμματα των δημοσιογράφων για τις διεθνείς εξελίξεις!!!

| No comment
Η συμμαχία της τρομοκρατίας, επονομαζόμενη και συμμαχία των προθύμων, ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας και λοιπών «δημοκρατικών» δυνάμεων δεν φείδονται μέσων για την εκπλήρωση των στόχων τους. Μεταξύ αυτών των μέσων είναι και η παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον η συνεργασία ή η συναυτουργία δημοσιογράφων ως διαμορφωτών αυτής της κοινής γνώμης.

Εδώ και μερικές ημέρες οι παγκόσμιοι τρομοκράτες Αμερικανοσιωνιστές και οι σύμμαχοι τους βομβαρδίζουν, και πάλι, την Συρία και το Ιράκ για να σώσουν δήθεν την ανθρωπότητα από τους ισλαμιστές του Χαλιφάτου. Οι αεροπορικές επιδρομές στο έδαφος της Συρίας αδιαφιλονίκητα παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, διότι πρώτον δεν υπάρχει σχετικό αίτημα συνδρομής από την κυβέρνηση της Συρίας και δεύτερον δεν υφίσταται σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Η κυβέρνηση του Ιράκ έχει ζητήσει την συνδρομή της διεθνούς κοινότητας για την πάταξη της ισλαμικής τρομοκρατίας, αφού έμεινε απροστάτευτη στρατιωτικά λόγω των ενεργειών των αμερικανών κατακτητών μετά την εισβολή των τελευταίων σε αυτή την χώρα το 2003.
Οι ΗΠΑ ως κατακτητές διέλυσαν τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις και τις ανάγκασαν να αναδιοργανωθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τα συμφέροντα τους, χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι απαγόρευσαν στους Ιρακινούς να εξοπλιστούν με επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη. Ο λόγος τώρα πλέον γίνεται προφανής ακόμη και στον πλέον ανυποψίαστο. Εάν ο ιρακινός στρατός ήταν σήμερα άρτια εξοπλισμένος δεν θα απαιτείτο η αμερικανική συνδρομή για την εξουδετέρωση των ισλαμιστών τρομοκρατών, που οι ίδιοι (το επαναλαμβάνουμε) οι Αμερικανοσιωνιστές εξόπλισαν και εκπαίδευσαν. Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους είναι ένας μισθοφορικός στρατός τον οποίο δημιούργησαν οι ΗΠΑ για να επιβάλλουν την πολιτική τους στην Μέση Ανατολή, εις βάρος εννοείται των γεωστρατηγικών συμφερόντων της Ρωσίας και της Κίνας.
Στο άλλο μέτωπο της γεωπολιτικής και των διεθνών συγκρούσεων, στην Ουκρανία, η τρομοκρατική συμμαχία των ΗΠΑ προσπάθησε με μαφιόζικες μεθόδους να εξανδραποδίσει την χώρα και να την εντάξει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, στην προσπάθεια να επεκτείνει την ηγεμονική της πολιτική στα δυτικά σύνορα της Ρωσικής Συνομοσπονδίας. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι σε όλους γνωστά από αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

Τι από όλα τα ανωτέρω αναφερθέντα έχετε ακούσει ή διαβάσει στα αργυρώνητα ελληνικά ΜΜΕ; Τίποτε απολύτως. Σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, σχολιαστές, αναλυτές των ΜΜΕ αποσιωπούν τα πραγματικά αίτια της επίθεσης των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην Μέση Ανατολή και τα αίτια της αποτυχημένης επέμβασης τους στην Ουκρανία, διασπείροντας ψέμματα και υποκριτική προπαγάνδα σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των Αμερικανοσιωνιστών και να αποσπάσουν την κοινή γνώμη από τους πραγματικούς υπαιτίους του χάους στις δυο περιοχές που προαναφέραμε. Τα σιωνιστικά ΜΜΕ και οι διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι που τα υπηρετούν εγκωμιάζουν την τρομοκρατική και νεοιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ ως «απελευθερωτική πολιτική» από τους ισλαμιστές τρομοκράτες, χρησιμοποιώντας διάφορα διαβολικά και χιλιοειπωμένα σενάρια, τα οποία όμως δυστυχώς γίνονται πιστευτά από μερίδα της κοινής γνώμης.
Οι περισσότεροι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι πιστοί στην αμερικανοσιωνιστική πολιτική και την εξυπηρετούν με τις μεθόδους της παραπλάνησης, παραπληροφόρησης, προπαγάνδας και ψέμματος. Πολλοί δημοσιογράφοι αποτελούν μέρος των ψυχολογικών επιχειρήσεων (PsyOps) μυστικών υπηρεσιών και πολλοί από αυτούς είναι στο pay roll ξένων κέντρων εξουσίας, ενώ τα αφεντικά τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες χρηματοδοτούνται από σιωνιστικές τράπεζες και άρα είναι υποτελείς στα κελεύσματά τους.
Οι περισσότεροι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την τρέχουσα πολιτική των Αμερικανοσιωνιστών για τον έλεγχο του πλανήτη, επικαλύπτοντας την ειδησεογραφία τους με τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού και αδιαφορώντας αν αυτά που δημοσιεύουν ή παρουσιάζουν είναι εξακριβωμένα, διασταυρωμένα, εικασίες ή συνειδητά ψέμματα.
Γ. Λιναρδής
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]