Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ρόλος των αμερικανοσιωνιστών και η χρηματοδότηση των τζιχαντιστών του Χαλιφάτου!!!

| No comment
Πως μπορούν άμεσα να εκμηδενιστούν οι τζιχαντιστές;
Το ερώτημα του υπότιτλου θα απαντηθεί ακολούθως, αφού προηγουμένως αναφερθούμε σε μερικά αδιαφιλονίκητα γεγονότα που θα βοηθήσουν την ροή της σκέψης και θα κάνουν διαυγή αυτή  την απάντηση.
Δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους ήταν εξ αρχής χρηματοδοτούμενο από τις ΗΠΑ και την Σαουδική Αραβία. Έγγραφα του Wikileaks καθιστούν σαφές ότι ο Άσσαντ το 2007 προσπαθούσε να πείσει τις ΗΠΑ να τον βοηθήσουν για να καταστείλει τους πρωτοεμφανισθέντες τότε στην Συρία τζιχαντιστές της Αλ Κάϊντα και των θυγατρικών της Αλ Νούσρα και ISIS. Οι ΗΠΑ, επειδή ο Άσσαντ δεν συνηγορούσε στην πολιτική τους της Μέσης Ανατολής και ήταν διακηρυγμένος εχθρός του Ισραήλ, προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν τους τζιχαντιστές, εκπαιδεύοντας και χρηματοδοτώντας τους, εναντίον του καθεστώτος Άσσαντ. Τα μετέπειτα γεγονότα είναι γνωστά από αναλύσεις και άρθρα της ιστοσελίδας μας.
Δεν μπορεί επίσης να παραβλεφθεί ότι οι ΗΠΑ αυτή την χρονική περίοδο πραγματοποιούν τους εξής σχεδιασμούς για την Μέση Ανατολή, μετά τις πρόσφατες αποτυχίες τους στην Συρία και το Ιράκ. Πρώτον θέλουν και πάλι να αναλάβουν τα ηνία στο Ιράκ και να προχωρήσουν στην διάλυση της χώρας. Η εκ νέου εισβολή στην χώρα αυτή με πρόσχημα τους τζιχαντιστές θα προωθήσει την σύσταση, μεταξύ άλλων, ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ, όπου βρίσκονται και τα μεγαλύτερα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Δεύτερον η επέλαση των ΗΠΑ στο Ιράκ δεν μπορεί να γίνει χωρίς να έχει εξασφαλιστεί το μέτωπο από την Συρία, που σημαίνει ότι απαιτείται η συντριβή του καθεστώτος Άσσαντ, κάτι που θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά η Ουάσιγκτον, όμως τώρα με τους τζιχαντιστές όχι ως δικούς της μισθοφόρους, αλλά ως δήθεν αντιπάλους.
Τα ανωτέρω εν συντομία είναι οι άμεσοι σχεδιασμοί των ΗΠΑ, όμως προκύπτει ένα λογικό ερώτημα. Αφού οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους θα εισβάλλουν για δεύτερη φορά στην περιοχή για «ανθρωπιστικούς» λόγους βοηθώντας τους ταλαιπωρημένους λαούς του Ιράκ και της Συρίας να γλιτώσουν από τις βάρβαρες ορδές των ισλαμοσυμμοριτών, γιατί δεν κάνουν κάτι πολύ πιο απλό και ανέξοδο στρατιωτικά και πολιτικά. Σας παραθέτουμε κατωτέρω την λύση του προβλήματος για τους τζιχαντιστές-ισλαμοσυμμορίτες του Χαλιφάτου.

Ο αλ Μπαγκντάτι με τις βάρβαρες ορδές των κανιβάλων σκοτώνει όποιον βρει στο πέρασμα του. Ουδείς είναι ασφαλής και μάλιστα ήδη υπάρχουν σχεδιασμοί για επέκταση των επιθέσεων και στην καρδιά της Ευρώπης. Το Ιράκ, η Συρία και ο Λίβανος είναι όμως ο πρωταρχικός στόχος των μασκοφόρων κανιβάλων. Οι ισλαμοσυμμορίτες δεν είναι παρά μισθοφόροι που έχουν ως προκάλυμμα την πίστη τους στην ισλαμική αίρεση του Βαχαμπισμού. Είναι μισθοφόροι που προέρχονται κυρίως από φτωχιές ισλαμικές χώρες, αλλά και από χώρες της Ευρώπης. Ο λόγος που βρίσκονται στην περιοχή είναι το θρησκευτικό τους μένος, ο θρησκευτικός τους ζήλος σε συνδυασμό με μια σφοδρή επιθυμία για δόξα και βέβαια για χρήμα. Χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς κεφάλαια, ο θρησκευτικός ζήλος και η επιθυμία για δόξα δεν επαρκούν για να υλοποιήσουν τα όνειρα τους. Χωρίς χρηματοδότηση είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν στρατιωτικές μισθοφορικές επιχειρήσεις και μάλιστα μεγάλης εμβέλειας, όπως γίνεται σήμερα από αυτούς τους τζιχαντιστές.
Χωρίς χρηματοδότηση όλοι αυτοί οι κανίβαλοι ουσιαστικά δεν έχουν μέλλον. Τα παραμύθια που διασπείρουν  κάποιοι ότι οι τζιχαντιστές διακινούν χρήματα τραπεζών από τις περιοχές που έχουν καταλάβει ή ότι εκμεταλλεύονται πετρελαιοπηγές στις ίδιες αυτές περιοχές προκαλούν γέλωτα. Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν ότι στην έρημο κυκλοφορούν οι ισλαμοσυμμορίτες συναλλασσόμενοι με τραπεζίτες που μόλις έφτασαν εκεί με τα Learjet τους ή ότι οι ως επί το πλείστον ξυπόλητοι κανίβαλοι είναι σε θέση να διαχειριστούν τεχνικά πετρελαιοπηγές και να προωθήσουν το πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές.
Άρα το όλο πρόβλημα δύναται να λυθεί, χωρίς καμία αιματοχυσία, με την διακοπή των ροών χρηματοδότησης. Στο ένα άκρο της ροής αυτής βρίσκονται οι τζιχαντιστές. Ποιοι βρίσκονται στο άλλο άκρο; Μα φυσικά οι Σαουδάραβες και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι με ένα νεύμα του ο αμερικανοσιωνιστής Ομπάμα σήμερα κιόλας μπορεί να σταματήσει τα κοπρόσκυλα του και να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα που ονομάζεται ισλαμική τρομοκρατία. Γιατί δεν το κάνει; Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν την απάντηση και περιττεύει να την επαναλάβουμε.
Γ. Λιναρδής  
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]