Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Η κυβέρνηση καταγγέλλει την ... ΕΥΠ (!) γιατί στελέχη της επισκέφθηκαν τον Α.Τσίπρα!!!

| No comment


Επίθεση κατά των στελεχών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) εξαπέλυσε προχώρησε πριν λίγο η κυβέρνηση με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη σε συνέντευξή της σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι να δηλώνει ότι "Που ακούστηκε οι πράκτορες να επισκέπτονται πολιτικά κόμματα. Απαράδεκτο! Στην Κατεχάκη τους βάζουν από την πίσω πόρτα και στην Κουμουνδούρου μπαίνουν από την μπροστινή. Εχετε δει τον ... Τζέϊμς Μποντ (σ.σ.: !!!) να επισκέπτεται πολιτικά κόμματα;".


Είναι πραγματικά πρωτοφανές για μία κυβέρνηση να παραδέχεται ότι δεν ελέγχει ούτε καν την κρατική υπηρεσία πληροφοριών κι εν συνεχεία να εξαπολύει επίθεση κατά των στελεχών της υπηρεσίας επειδή μια ομάδα στελεχών της (αυτοί που είναι υποψήφιοι στο ένα και μοναδικ;o ψηφοδέλτιο που κατέρχεται στις σημερινές εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου της κυβέρνησης) επισκέφθηkε ένα κόμμα της αντιπολίτευσης.
Αν υπήρχε κυβέρνηση (αποσυντίθεται ταχέως ο κυβερνητικος μηχανισμος) και θεωρούν ότι υπήρξε κάποια παραβίαση των στοιχειωδών κανόνων μυστικότητας θα έπρεπε να διαταχθεί ΕΔΕ και να αποδοθούν ευθύνες, χωρίς να ακουστει ούτε ψίθυρος. Αν όντως υπάρχουν ευθύνες.
Γιατί από την στιγμή που η ΝΔ δέχθηκε να υπάρχουν συνδικαλιστικές παρατάξεις στην ΕΥΠ (τουλάχιστον κάποτε επί Β.Παπανδρέου επιβλήθηκε το ένα ψηφοδέλτιο και όχι τα διάφορα κομματικά ψηφοδέλτια) τότε όλα είναι εφικτά και λογικά.
Αλλά να βγαίνει η ίδια η κυβέρνηση και να καταγγέλλει την κρατική υπηρεσία πληροφοριών γιατί ... επισκέφθηκε την αντιπολίτευση, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και απλά δείχνει ότι δεν ελέγχει τίποτα και κανέναν. Και οταν μία κυβέρνηση δεν ελέγχει την υπηρεσία πληροφοριών είναι τραγωδία, όχι τόσο για την κυβέρνηση, όσο για την ίδια τη χώρα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]