Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΜΑΝ ΠΙΑ Μ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ… «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΝΕΟ… ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ !!!

| No comment
Σε ιστοσελίδα των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάσαμε την παρακάτω… καταγγελία, για το νέο… χτύπημα των… Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, στο… μαρτυρικό Πέραμα:
«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου “ξαναχτύπησαν” στο Πέραμα

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα αφισοκόλληση με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για το αντιφασιστικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το Σάββατο 13/9 ώρα 18:00 στο χώρο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Η αφισοκόλληση πραγματοποιήθηκε από περιορισμένο αριθμό ανθρώπων βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική μας ασφάλεια όπως και την ασφάλεια του εγχειρήματός μας.


Σαν να μην έφθανε αυτό σήμερα το πρωί ανακαλύψαμε ότι ο χθεσινός κόπος και η προσπάθεια μας δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μιας και όλες αφίσες που βάλαμε ήταν ξεσκισμένες και τα πανό μας δεν υπήρχαν πια. Τα φασιστικά τάγματα εφόδου βγήκαν το βράδυ και μας έδειξαν για άλλη μια φορά ότι το Πέραμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στα σχέδιά τους και ότι δεν περιορίζονται μόνο με την πρόσπαθεια φίμωσης του αντιφασιστικού κινήματος αλλά εξαπλώνονται στα σχολεία και στους εργασιακούς χώρους της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε όλοι σοβαρά την περίπτωση του Περάματος ώστε να γκρεμίσουμε το προπύργιό τους…».

(ΥΓ) 1: Εύγε στους συναγωνιστές που καθάρισαν την πόλη τους από τις βρωμιές των νοσταλγών του Στάλιν, πιστοί στο διαχρονικό σύνθημα «Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!»…

(ΥΓ) 2: Φαίνεται πως δεν έπιασε η απειλή της σταλινικής παρδαλής… Πασιονάριας της Εκάλης: «Πέραμα και Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει»… Έμειναν πολλοί!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]