Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Δούρου, αφού έκλεψε την ψήφο του κόσμου πουλώντας ανακύκλωση, τώρα βάζει τους εργολάβους να πηγαίνουν τα απορρίμματα στην Κίνα!!!

| No comment


Οι Συριζαίοι είχαν αντιγράψει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για τα απορρίμματα, έκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού πουλώντας ανακύκλωση και τώρα σε συνεργασία με τους εργολάβους πηγαίνουν τα σκουπίδια της Αττικής στην Κίνα!

Στην προεκλογική περίοδο για την τοπική αυτοδιοίκηση, η "Ελληνική Αυγή για την Αττική", είχε καταγγείλει πως η Δούρου και ο Σύριζα είχε αντιγράψει μέχρι τελείας το πρόγραμμα της για την διαχείριση των απορριμμάτων της μεγαλύτερης περιφέρειας της Ελλάδας.  Ιδού:
Όσοι είχαμε παρακολουθήσει την παρουσίαση του τεκμηριωμένου προγράμματος της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, θέσεις  που παρουσιάστηκαν και πριν τις εκλογές του 2012, ένα πρόγραμμα καταρτισμένο από επιστήμονες, κάτω από την καθοδήγηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής – τον προφυλακισμένο άδικα και αντισυνταγματικά Ν.Γ. Μιχαλολιάκο – που κινείται στον άξονα: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ – ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ…
… μετά που είδαμε το διαφημιστικό σποτ της Δούρου, χαμογελάσαμε με θλίψη, σκεπτόμενοι πως ο κόσμος θα “τσιμπούσε” από το ακριβό διαφημιστικό, αλλά η Δούρου και όλος ο Σύριζα μαζί που αντέγραψαν το πρόγραμμά μας δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν όσα έλεγαν… Γιατί δεν τα πιστεύουν, δεν έχουν δουλέψει γιαυτό! Και πέσαμε. δυστυχώς, μέσα στις προβλέψεις μας.
Στο πανάκριβο διαφημιστικό σποτ ακούσατε και τα λόγια αυτά:
“Τα σκουπίδια είναι χρήμα, θησαυρός… Μην αφήνετε να σας το αρπάζουν αυτοί που το μυρίστηκαν” – “Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή! Να σταματήσουν οι εργολάβοι να κερδίζουν απ τα σκουπίδια.. Να γίνουν τα σκουπίδια ΧΡΥΣΟΣ! Να κερδίσουν οι πολίτες… ”
Με αυτόν τον τρόπο η Δούρου, όπως έκλεψε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, έκλεψε και την ψήφο πολλών συμπολιτών μας. Πίστεψαν κάποιοι τότε, πως θα τηρούσε τις υποσχέσεις της και θα πετούσε εκτός τους εργολάβους από την διαχείριση των απορριμμάτων… Αμ, δε!
Το ενδιαφέρον της είναι να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι, αλλά από την πίσω πόρτα, να μην φαίνονται…
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Το Βήμα”, το σχέδιο της κ. Δούρου είναι να «εξάγονται» τα σκουπίδια της Αττικής στην… Κίνα, όπου όπως εξήγησε, υπάρχουν ειδικά εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων. Στο ερώτημα πώς θα μεταφέρονται ως εκεί, η απάντηση ήταν «με δεξαμενόπλοια»…

Τα δεξαμενόπλοια ποιανού; Ρωτάμε εμείς; Και το κόστος για να πάνε στην Κίνα; Ξαναρωτάμε εμείς
  • Α, ρε κάτοικε της Αττικής που ψήφισες την Δούρου. Που να ήξερες πως η Δούρου νοιαζόταν να κερδίσουν από τα σκουπίδια οι πολίτες…. της Κίνας;
  • Που να ήξερες πως η Δούρου νοιαζόταν να κερδίσουν από τα σκουπίδια οι εργολάβοι και οι εφοπλιστές (τίγκα συστημικό κόμμα ο Σύριζα)  που θα τα πάνε στην Κίνα;
  • Που να ήξερες τότε πως τα σκουπίδια είναι ΧΡΥΣΟΣ που θα τον χαρίζαμε στους… Κινέζους;
Ευτυχώς ή Δυστυχώς, το μέλλον της Αττικής είναι καθορισμένο… Οι πολίτες ψήφισαν! Όμως, η ανικανότητα του επιτελείου της Δούρου, σίγουρα θα έχει πολλές ακόμη δυσάρεστες εκπλήξεις να μας φανερώσει.
Εθνικισμός.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]