Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ‘Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ;;;

| No comment



Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Τελικά δυο τινά πρέπει να συμβαίνουν.

Ή ο άνθρωπος μας εμπαίζει πλέον ασύστολα, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε Λαό ηλιθίων και κρετίνων ή έχει διαταραγμένη πνευματική και ψυχική ισορροπία θεωρώντας ότι έχει κατορθώσει επιτεύγματα, δημιουργώντας μέσα στην σφαίρα της φαντασίας του μια ιδανική κατάσταση προοδευτικής εξέλιξης, ενώ η πραγματικότητα είναι τραγική.

Ο λόγος φυσικά για ποιόν άλλον, από τον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά, ο οποίος καθημερινά προβαίνει σε δηλώσεις και σχόλια που καταδεικνύουν άτομο άσχετο και ασύνδετο με την Ελληνική πραγματικότητα και την εφιαλτική καθημερινότητα που βιώνει ο Λαός.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση του με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό κύριο Πέδρο Κοέλιο ο κύριος Σαμαράς δήλωσε ότι η Χώρα μας δεν θα χρειαστεί άλλα δανεικά, ενώ ένα εικοσιτετράωρο μετά, αξιωματούχος της Τρόικα δήλωνε ότι παράλληλα με την εξέταση της βιωσιμότητας του χρέους το Eurogroup θα εξετάσει το ενδεχόμενο νέας στήριξης της Ελλάδας και ότι είναι ανοικτοί να συζητήσουν για νέο πρόγραμμα δανειοδότησης ή επέκταση του υφιστάμενου. Επίσης συμπλήρωσε ότι αυτό δεν φαίνεται να είναι στις προθέσεις της Ελληνικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας όμως αμέσως, ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει νέο πρόγραμμα, η Ελλάδα θα πρέπει να βγει στις αγορές για δανεισμό.

Συμπερασματικά είτε μέσω Eurogroup, είτε μέσω των διεθνών αγορών με την παρούσα κυβέρνηση και τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό θα υπάρξει νέος δανεισμός.

Άλλη εξωπραγματική δήλωση εκ μέρους του πρωθυπουργού, που κινείται στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας είναι ότι η Χώρα έχει εισέλθει στην ανάκαμψη.

Τελικά μήπως ο αγαπητός Αντώνης δεν έχει ακόμη καταλάβει ποίας Χώρας ηγείται; Μήπως νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός της Ελβετίας ή της Αυστρίας, γιατί αν όντως συμβαίνει αυτό, πρέπει κάποιος επιτέλους να λάβει το θάρρος να τον πληροφορήσει.

Για ποία ανάκαμψη μιλάει, όταν η ανεργία καλπάζει με ξέφρενους ρυθμούς, όταν η αγορά αργοσβήνει υπό συνθήκες ελλείψεως ρευστότητας, όταν καθημερινά καταστήματα βάζουν λουκέτο και άνθρωποι μένουν στον δρόμο, όταν συνεχίζουν να ψαλιδίζονται οι μισθοί και οι συντάξεις, όταν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συσκέπτεται ώρες επί ωρών προκειμένου να σχεδιάζει και να επιβάλει νέους φόρους πάνω στον εξαθλιωμένο Λαό, όταν το κοινωνικό κράτος, όσον αφορά την υγεία και την παιδεία έχει απόλυτα κατακερματιστεί, όταν τα ασφαλιστικά ταμεία συρρικνώνονται και συγχωνεύονται προσπαθώντας το ένα να καλύψει τις οικονομικές τρύπες του άλλου, όταν καθημερινά αυτοκτονούν συμπολίτες μας από την απελπισία και την απόγνωση, όταν η εγκληματικότητα έχει πλέον φθάσει στα ύψη και ο κάθε Έλληνας Πολίτης ακόμη και μέσα στο σπίτι του, έχει γίνει έρμαιο στις εγκληματικές διαθέσεις του κάθε ξενόφερτου δολοφόνου, ληστή, βιαστή.

Για ποία ανάπτυξη ομιλεί επιτέλους αυτός ο άνθρωπος που η κατάρα τον έφερε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Μήπως ομιλεί τελικά για την οικονομική ανάπτυξη των δανειστών μας λόγω των κερδών που αποκομίζουν από τους υπέρογκους τόκους που εισπράττουν από την Ελλάδα;

Μήπως ομιλεί για την οικονομική ελίτ που αγόρασε και θα αγοράσει έναντι πινακίου φακής ακίνητα- φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου;

Μήπως για τις μελλοντικές και φανταστικές επενδύσεις άλλων χωρών και τις συνεργασίες με ξένους μεγαλοεπιχειρηματίες πάνω σε διάφορους τομείς της οικονομίας, για τις οποίες έχουν ακουστεί διθυραμβικές ανακοινώσεις και θριαμβολογίες, οι οποίες συν τω χρόνω αποδείχθηκαν μυθεύματα;

Μήπως για την περιβόητη έξοδό μας στις αγορές με την έκδοση νέων ομολόγων που το μόνο που θα αποφέρουν, είναι κέρδη στους καιροσκόπους επενδυτές και τζογαδόρους και επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις για την Πατρίδα και τον Λαό μας;

Διότι αν ο κύριος Σαμαράς λέγοντας ανάπτυξη εννοεί τα ανωτέρω και κατά πάσα πιθανότητα αυτά εννοεί, τον πληροφορούμε ότι αυτή η μορφή ανάπτυξης το μόνο που μπορεί να επιφέρει είναι αυτό που ο αείμνηστος κωμικός Λουί Ντε Φυνές έλεγε με τον μοναδικά υποκριτικό τρόπο του στην ταινία «Η Τρέλα του Μεγαλείου». «Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι».

Τελειώνοντας θα επισημάνουμε ότι ο αγαπητός πρωθυπουργός, θέλοντας να διασκεδάσει τον ανηλεή εμπαιγμό του προς τον Λαό δήλωσε σταδιακή χαλάρωση, κυρίως με φοροελαφρύνσεις, την στιγμή μάλιστα που τον τελευταίο καιρό το μόνιμο θέμα συζήτησης είναι ο πρόσφατος ΕΝΦΙΑ που καταδυναστεύει και εξαθλιώνει επιπλέον την Ελληνική κοινωνία.

Με άλλα λόγια ο κύριος Σαμαράς προσπαθεί να μας πείσει, ότι εχθές μας πέρασε στον λαιμό βρόγχο με τον φόρο που στην κυριολεξία ποινικοποιεί την Ιδιοκτησία και αύριο θα μας την χαλαρώσει.

Κάτι ανάλογο με τον απαγχονισμό του υπηρέτη Μιρχάν που περιγράφει ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο έργο του «Οι έμποροι των Εθνών», όπου τον κρέμασαν από το μεσαίο κατάρτι περνώντας τον βρόγχο στον λαιμό και κάτω από την μασχάλη του, ώστε να κρέμεται για πολλές ώρες παλλόμενος από τον ισχυρό άνεμο και να βασανίζεται μέχρι να ξεψυχήσει.

ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]