Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Α. Ματθαιόπουλος: Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας τρομάζει την μνημονιακή συγκυβέρνηση!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στα πλαίσια της περιοδείας του στην Θράκη μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης για τις τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.
Κατήγγειλε την παράνομη παράταση της προφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, όπως και αυτή του Χρήστου Παππά για άλλους έξι μήνες, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους.

Αναφερόμενος στην δική του περίπτωση υπενθύμισε ότι προφυλακίστηκε με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος να τελέσει νέα αδικήματα ενώ δεν έχει διαπράξει πρότινος κανένα. Έκανε προσφυγή στο συμβούλιο εφετών το οποίο έκρινε την απόφαση της προφυλάκισης απαράδεκτη και αφέθηκε ελεύθερος.
Παρόλα αυτά ενώ και οι άλλοι βουλευτές αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία βρίσκονται ακόμα στα κελιά της Τιμής πράγμα που αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη μόνο δεν ανεξάρτητη είναι, όπως άλλωστε έχει ομολογήσει και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]