Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ;

| No comment
Πριν λίγο καιρό οι επισκέψεις των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και της Επιθεώρησης Εργασίας ανακοινώνονταν από το επίσημο site των υπηρεσιών. Αυτό είχε σαν συνέπεια, οι έλεγχοι να μην αποδίδουν, αφού οι παραβάτες ήταν προετοιμασμένοι.
Τώρα έχουμε την Αστυνομία, που, όπως καταγγέλει τοπικό site του δήμου Αχαρνών, η εβδομαδιαία περιοδικότητα και μάλιστα σε συγκεκριμένη ημέρα “προφυλάσσει” τους αληθινούς εγκληματίες που ζουν στο γκέτο των ρομά.

Έτσι, η αστυνομία του Κικίλια, δείχνει πως… “κάνει έργο” αλλά η τοπική κοινωνία “βογκά” κάτω από την εγκληματικότητα των εμπόρων ναρκωτικών και των εμπόρων όπλων, δραστηριότητες που ασκούν με μεγάλη επιτυχία οι ρομά. Και τέτοιες “επιχειρήσεις” δεν βοηθούν κανένα…

Κικίλια, άσε τους Χρυσαυγίτες και τα φυλλάδια τους και πάρε εκατοντάδες αστυνομικούς και κάνε ντου στα γκέτο των Μεγάρων, των Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου και Αχαρνών, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! σε μέρα και ώρα που θα ξέρεις μόνο εσύ και κανένας άλλος και τότε κάνε ανακοινώσεις, γιατί όσα θα βρεις, όπλα και ναρκωτικά, θα σε καταπλήξουν.

Παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ του Menidiatis.gr:

“Καθορισμένη, σαν τη …λαϊκή αγορά,  είναι, κάθε Πέμπτη, η αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές. Φυσικά οι “επαγγελματίες” γνωρίζουν την “περίοδο” της Αστυνομίας κι αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Έτσι την πατάνε οι άσχετοι και τα “λυκόπουλα” της παραβατικότητας.  Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, με τα επιτεύγματά της, ανάμεσα στα οποία και η κατάσχεση 1,7 γραμμ. ηρωίνης…”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωινές ώρες της 3-9-2014 , πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Αχαρνών αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και την παρουσία Δικαστικού λειτουργού.Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης :

Ελέγχθηκαν: 110 άτομα και 27 οχήματα

Προσήχθησαν : 38 άτομα

Συνελήφθησαν : 8 άτομα εκ των οποίων:

-Τέσσερα (4) διότι στερούντο αδείας λειτουργίας καταστήματος.

-Δύο (2) άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

-Ένα (1) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

-Ένας (1) δραπέτης των Φυλακών.

Κατασχέθηκαν :

-Τρεις (3) καραμπίνες.

-Δύο (2) πιστόλια.

-Εξήντα τέσσερα (64) φυσίγγια

-Ηρωίνη βάρους -1,7- γραμμ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

menidiatis.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]