Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Νέα ύποπτα παιχνίδια της κυβέρνησης γύρω από τον τάφο της Αμφίπολης;

| No comment
Περίεργα παιχνίδια, τα οποία αγγίζουν τα όρια της ιεροσυλίας, δείχνει να παίζει η κυβέρνηση στην περίπτωση της ανακάλυψης του τάφου της Αμφίπολης.
Το τελευταίο νέο είναι ότι υπήρξε αίτημα για αύξηση των μέτρων φρούρησης του αρχαίου τάφου. Αυτομάτως γεννήθηκαν σενάρια ότι για να συμβεί αυτό υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι «μεγάλο» υπάρχει μέσα στον τάφο. Επειδή, όμως, οι καιροί είναι πονηροί δεν θα μας παραξενέψει καθόλου το ενδεχόμενο η ανακοίνωση του περιεχομένου του τάφου της Αμφίπολης να συμπέσει με την  επίσκεψη του Σαμαρά στην ΔΕΘ. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.

Και στο παρελθόν έχει τύχει μεγάλες αρχαιολογικές ανασκαφές και ανακαλύψεις να γίνουν κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου, όπως συνέβη το 1977 και το 1981, οπότε είμαστε επιφυλακτικοί για κάθε ενδεχόμενο. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η Χώρα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο δεν θα παραξενευθούμε καθόλου αν η ανακάλυψη της Αμφίπολης γίνει την ημέρα που ο Σαμαράς κάνει τις εξαγγελίες του στην ΔΕΘ.
Μόνο που το περιεχόμενο του τάφου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας και είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι να επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα και να θεωρούν ότι έτσι θα πάρει βαθιές ανάσες μια εθνοπροδοτική και λαομίσητη κυβέρνηση, η οποία συν τοις άλλοις ασελγεί και πάνω στην αναμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Οι επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) θα δείξουν πολλά γύρω από αυτό το ζήτημα.
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]