Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μέλη των «Aδελφών Μουσουλμάνων» στην Ελλάδα…θα το ξέρει ο Βενιζέλος ..δεν γίνεται..!!!

| No comment


H ιστοσελίδα της εφημερίδας Al-Youm Al-Sabe (16.9.2014) ανήρτησε δημοσίευμα με τίτλο: «Δημοσιεύουμε λεπτομέρειες για την άφιξη αριθμού ηγετικών στελεχών της Αδελφότητας στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα και τη Γαλλία», αναφέρει ότι, το τελευταίο τριήμερο, ηγετικά στελέχη της Αδελφότητας που έχουν εκδιωχθεί από την κυβέρνηση του Κατάρ, έχουν αφιχθεί στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα και τη Γαλλία, όπου η οργάνωση δραστηριοποιείται μέσω των οργανώσεών της, που ανέρχονται σε 143.



Επ’ αυτού καμιά πληροφορία δεν έχει υπάρξει από την πλευρά των Ελληνικών αρχών ή της κυβέρνησης.
Πηγή της Διεθνούς Οργάνωσης των Αδελφών Μουσουλμάνων στο Γκρατς απεκάλυψε ότι από το περασμένο Σάββατο, μεγάλος αριθμός ηγετικών στελεχών της Αδελφότητας που δεν κατευθύνθηκαν προς την Τουρκία, έφθασαν στην Ευρώπη. Πρόσθεσε επίσης, ότι τα σημαντικότερα στελέχη που αποφάσισαν να μεταβούν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, είναι ο πολιτικός ακτιβιστής Abdul Rahman Ezz και η σύζυγός του, ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελευθερίας και Δικαιοσύνης» Hamza Zawbaa, ο Dr. Amr Darrag, πρώην Υπουργός Σχεδιασμού και Διεθνούς Συνεργασίας, ο Dr. Jamal Abdul Sattar, ο Dr. Mahmoud Hussein, Γενικός Γραμματέας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ο διευθυντής του Γραφείου του Σεΐχη Youssef Al-Qaradawi και άλλα 7 ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.
Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν από την άφιξή τους, με την παροχή προσωπικής ασφαλείας, μέσω εταιρειών ασφαλείας εκ των οποίων μια ελβετική και μια αγγλική εταιρία. Διευκρίνισε επίσης, ότι δικηγόροι ειδικοί στα θέματα μετανάστευσης θα τους εξασφαλίσουν τις επίσημες άδειες παραμονής και όλες τις νομικές διαδικασίες σε αυτές τις χώρες.
Επίσης θα τους εξασφαλισθεί εργασία, μισθός, βίλες και ιδιωτικά αυτοκίνητα, καθότι οι περισσότεροι από συνοδεύονται από τις οικογένειές τους.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]