Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

| No comment
Λίγες μόνο μέρες μετά την ανατίναξη αυτοκινήτου Συναγωνίστριας και υποψήφιας με την “Ελληνική Αυγή” πραγματοποιήθηκε άλλη μία θρασύδειλη επίθεση σε υποψήφιο της “Ελληνικής Αυγής” στο Δήμο Κηφισιάς. Εκκενώνεται ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Ν.Ιωνία μετά από εντοπισμό “ύποπτου αντικειμένου”. Κάτω από Ι.Χ υποψήφιου της Χ.Α ο “μηχανισμός”.

20140928_142121

Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ έχει ειδοποιηθεί να προσέλθει σε οικοδομικό τετράγωνο της  Νέας Ιωνίας, μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου κάτω από αυτοκίνητο. 
ionia2
Την ενημέρωση έκανε ο υποψήφιος της δημοτικής παράταξης με την “Ελληνική Αυγή” στην Κηφισιά, Παναγιώτης Φραϊδάκης, κάτω από του οποίου το αυτοκίνητο βρίσκεται ο τοποθετημένος  εκρηκτικός μηχανισμός.
Οι κόκκινοι παρακρατικοί έχοντας πλήρη ασυλία και κάλυψη μόλις μέσα σε μερικές μέρες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα Εθνικιστών με την αντιτρομοκρατική να αναλαμβάνει κατόπιν εορτής και να μαζεύει τα απομεινάρια των επιθέσεων.
Παρά τις συνεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, τα κανάλια της διαπλοκής δεν έχουν αναφέρει ούτε μια λέξη!
Το “Μακελειό” του Στέφανου Χίου είναι το μόνο μέσο που βρίσκεται επιτόπου.
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]