Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ισόβια στους «κατά συρροήν ομοφυλόφιλους» προβλέπει νέος νόμος στη Γκάμπια!!! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ...

| No comment


Και σε όσους πάσχουν από Έιτζ στην αγαπημένη των προοδευτικάριων Αφρική…


Νομοθέτης από τη Γκάμπια υποστηρίζει ότι η Εθνοσυνέλευση της χώρας ψήφισε νόμο που προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους συνάπτουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Μάλιστα, το εν λόγω ψήφισμα αναφέρεται σε περιπτώσεις “προχωρημένης ομοφυλοφιλίας”… Τι εννοεί ο ποιητής παραμένει άγνωστο. Προφανώς κάτι ανάλογο με το «δεν έχω γρίπη, απλά την άρπαξα λιγάκι»!
Το αντι-ομοφυλοφιλικό ψήφισμα εμφανίζει πολλές ομοιότητες με ανάλογο σχέδιο νόμου που τελικά εγκρίθηκε στη Ουγκάντα νωρίτερα αυτόν τον χρόνο. Χρησιμοποιεί δε τον όρο «προχωρημένη ομοφυλοφιλία» για περιπτώσεις που αφορούν σε «κατά συρροήν δράστες» και ανθρώπους που πάσχουν από Aids.
Η Διεθνής Αμνηστεία από την άλλη, αναφέρει πως σε περίπτωση που το ψήφισμα εφαρμοστεί θα συμβάλλει στο φοβικό κλίμα που αντιμετωπίζουν ήδη οι σεξουαλικές μειονότητες στη Γκάμπια, τα μέλη των οποίων και προ του νέου νόμου αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης έως και 14 ετών! Με τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας να τους έχει αποκαλέσει σε παλαιότερη δήλωσή του «ζωύφια», τα οποία θα πολεμήσει σα να είναι κουνούπια…
Ε.Μ.
Φωτο: Ο «ομοφυλοφάγος» Πρόεδρος της Γκάμπια με τον Ομπάμα και τη Μισέλ που ζουν στη χλιδή από τις ψήφους των «κουνουπιών» σύμφωνα με τον φίλο τους και συνέγχρωμο.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]