Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η προδοτική συγκυβέρνηση μετατρέπει την χώρα σε χώρο δράσεως των τζιχαντιστών!!!

| No comment


Μπορεί ο Βενιζέλος τις προάλλες να δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ύπαρξης τζιχαντιστών στην Ελλάδα, όμως η πραγματικότητα καθημερινών τον διαψεύδει. Γράφαμε μόλις χθες για τις ατράνταχτες αποδείξεις που διαθέτουν οι αρχές για την παρουσία, σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στην Συρία, ενός 27χρονου ελληνοποιηθέντος Σύριου, ο οποίος προσηλυτίστηκε σε τζαμί των Αθηνών.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντιτρομοκρατική, με την βοήθεια αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών, έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στο διαδίκτυο, όπου έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 7 σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που αντιστοιχούν σε χρήστες που διαμένουν στην χώρα μας και περιέχουν αναρτήσεις – «ύμνους» στο «Ισλαμικό Χαλιφάτο». Οι πληροφορίες αυτές, βεβαίως, αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, αφού μία τέτοιου είδους έρευνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό των πιο αφελών εκ των στρατολόγων. Η κύρια «δουλειά» σε αυτή την κατεύθυνση, της στρατολόγησης, γίνεται μέσα σε τζαμιά, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση του 27χρονου τζιχαντιστή, από «αόρατους» στρατολόγους που δεν χρησιμοποιούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ελλάδα, λοιπόν, έχει αρχίσει ήδη η στρατολόγηση και η διακίνηση τζιχαντιστών προς την Μέση Ανατολή. Αυτό μπορεί από την μία μεριά να λογίζεται ως κάτι το ανακουφιστικό, αφού αυτοί δεν φτάνουν να δρουν εντός της Ελλάδος, όμως είναι βέβαιο ότι με την τελική ήττα των τζιχαντιστών στην Μέση Ανατολή, θα πρέπει να περιμένουμε τρομοκρατικές ενέργειες επί ελληνικού εδάφους.
Και τι κάνει η κυβέρνηση, προκειμένου να αποτρέψει το εν λόγω σενάριο; Τίποτα! Αντιθέτως νομοθετεί με σκοπό την επίσπευσή του, αφού με τον «αντιρατσιστικό» νόμο όλοι οι λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται και μονιμοποιούνται, ενώ με το χτίσιμο μεγάλου τζαμιού στον Βοτανικό, δημιουργείται το ιδανικό πεδίο στρατολόγησης.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]