Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ!!

| No comment

Θετική απάντηση (αυτό τους έλειπε…) έδωσαν στα υπερατλαντικά αφεντικά τους οι yesmen του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών (βλέπε μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος με την παρέα του…) στη «δημιουργία μιας παγκόσμιας συμμαχίας κρατών που θα συντονίζει τις αντιδράσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους, η δράση του οποίου έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη όλου του πολιτισμένου κόσμου».

Επίσης, ο χοντρός εξέφρασε «αλληλεγγύη προς την ιρακινή κυβέρνηση, τους χριστιανούς, τις εθνικές και θρησκευτικές κοινότητες της περιοχής που υπέστησαν τα πάνδεινα από την πρωτόγονη και βάρβαρη δράση του λεγόμενου «Ισλαμικού Χαλιφάτου», μιας ακραίας τζιχαντιστικής οργάνωσης, που πρέπει να εξαλειφθεί».


Μέχρι ώρας, είναι άγνωστο πως θα δράσει η «συμμαχία». Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένους διεθνείς κύκλους, οι Αμερικανοσιωνιστές πήραν το μάθημά τους από τις προηγούμενες επεμβάσεις και δεν θέλουν να εμπλακούν αυτοί στο Ιράκ, παρά μόνο ίσως από αέρος, με βομβαρδισμούς, γιατί ο πόλεμος… κοστίζει ακριβά και ως εκ τούτου, αναζητούν προθύμους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά (πιθανότατα με χερσαία επέμβαση…) για λογαριασμό τους.

Οι δε συριζαίοι, παρότι γνωρίζουν τις προθέσεις των Σαμαροβενιζέλων, κάνουν την πάπια! Προφανώς, γιατί αν προηγηθούν εκλογές και δεν προλάβουν οι Σαμαροβενιζέλοι να στείλουν τα παιδιά μας στο Ιράκ να πολεμήσουν για ξένα συμφέροντα, θα τα στείλουν αυτοί!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]