Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ… ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

| No comment
Όταν είδαμε ότι τι άθλιο παιχνίδι παίζεται με την ανασκαφή στην Αμφίπολη (με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης), προβλέψαμε ότι το… σήριαλ θα πάει μέχρι τις εκλογές!
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, δικαιωθήκαμε ξανά! Όχι γιατί είμαστε… προφήτες, αλλά γιατί διαθέτουμε απλή λογική και αντιλαμβανόμεθα τα κουτοπόνηρα σχέδια του φον Αντωνάκη!


Έτσι, σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος», η αρχαιολόγος (του Σαμαρά…) Κατερίνα Περιστέρη δήλωσε ότι μέχρι τα… Χριστούγεννα, ίσως και νωρίτερα, αναμένεται να υπάρξουν νέα για τον «ένοικο» του τάφου.
(ΥΓ) 1: Και κάτι για να εξηγούμαστε: ασφαλώς και δεν επιθυμούμε να καταλήξει σε φιάσκο η ανασκαφή και να είναι εκεί ο τάφος κάποιας σημαντικής προσωπικότητας του Ελληνισμού. Για τη χρήση της ανασκαφής προς αποπροσανατολισμό διαμαρτυρόμεθα και για την καπηλεία που ετοιμάζει ο φον Αντωνάκης!
(ΥΓ) 2: Και βέβαια, κανείς δεν είπε λέξη για τα… ναζιστικά ευρήματα στην Αρχαία Μεσσήνη, τα οποία αποκαλύψαμε προ ολίγων ημερών. Τυχαίο; Δε νομίζω!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]