Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Έναν χρόνο μετά τις ξενοκίνητες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής –τις οποίες διεκπεραίωσαν μετά χαράς και μανίας τα εγχώρια τσιράκια των ξένων-, το μεγάλο αμερικανικό σάιτ The New Republic κάνει μεγάλο συκοφαντικό αφιέρωμα στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, με τη βοήθεια του Δένδια και κάποιων σταλινικών των ΜΚΟ, εμφανιζόμενων ως… ανθρωπιστών. Πάρτε γεύση:
«Πριν από ένα χρόνο η Χρυσή Αυγή έμοιαζε καλά εδραιωμένη στο πολιτικό σκηνικό και είχε στόχευση για ακόμα πιο ψηλά. Οι δημοσκοπικές προβλέψεις την εμφάνιζαν πάντα με διψήφια νούμερα και έθετε υποψηφιότητα να γίνει το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος ασκούσε μια έντονη ρητορική μέσα και έξω από το κοινοβούλιο. Οι ακτιβιστές της οργάνωσης δεν σταματούσαν τις σφοδρές επιθέσεις τους και την τρομοκρατία κατά μεταναστών, διοργάνωναν γεύματα μίσους, έφεραν πάνω τους οπλισμό, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν τρομερά ενεργός.

Σήμερα οι επικεφαλής της οργάνωσης περιμένουν τη δίκη τους, καθώς κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Παρόλα αυτά, η ΧΑ παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, ενώ το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ήταν ενδεικτικό της δυναμικής της».

Η συνέχεια ανήκει στον εκ των πρωταγωνιστών της σκευωρίας Δένδια, ο οποίος μιλάει για τον πανικό που ένιωσαν οι ψοφοδεξιοί της μνημονιακής χουντάρας με την περυσινή παρέλαση των εθνικιστών στον Μελιγαλά (εξ’ ου και τα φετινά ξεφτιλίκια στον ίδιο χώρο «με εντολή Σαμαρά»…), φοβούμενη ότι μια ανάλογη παρέλαση στο Σύνταγμα θα οδηγούσε στην κατάρρευσή τους (και δε θα ήταν εκεί και οι σταλινοτσολιάδες των ΚΜΑΤ να τηρήσουν την… τάξη και να σώσουν το σύστημα…):


«Πριν ακόμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είχαν ηχήσει οι καμπάνες του κινδύνου με την παρέλαση που είχαν κάνει οι χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά. Σκεφτήκαμε τότε ”για φαντάσου να το κάνουν αυτό στο Σύνταγμα”. Τι εικόνα θα εμφανίζαμε ως κράτος, αν εμφανιζόταν αυτή η στρατιωτική ομάδα να κάνει παρέλαση μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη;».

Τέλος, ερωτά το αμερικάνικο σάιτ: Κατά πόσο μπορεί να υπάρξει στρατηγική επανόδου των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ; Πρόκειται για «ψευδαίσθηση», απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Δένδιας…
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]