Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εμετική προπαγάνδα: Παρανοϊκή απόπειρα σύνδεσης της Χρυσής Αυγής με φιλοσιωνιστή μακελάρη !!!

| No comment


Τελείωσαν τα «στοιχεία» και το νέο εύρημα των «νταβατζήδων» είναι η εκμετάλλευση άσχετων περιστατικών για να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή. Είδαμε όλους αυτούς τους μήνες την λασπολογική επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, με σκοπό την διατήρηση της κλεπτοκρατίας, των απευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων, της παραβίασης του άρθρου 14 του Συντάγματος από εργολάβους - καναλάρχες, την μίζα, την ρεμούλα, την κλεψιά και τα θαλασσοδάνεια.

Στην αισχρή αυτή προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης χρησιμοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος και όλες οι δυνατές παρανομίες. Από την κατάλυση του πολιτεύματος και τις κατ’ εντολή προφυλακίσεις, μέχρι την απευθείας διαρροή ανακριτικού υλικού άσχετου με την υπόθεση στα κανάλια για προπαγανδιστική χρήση. Το «υλικό», όμως, τελείωσε και η προπαγανδιστική εκστρατεία δεν θα μπορούσε να μείνει στην μέση, ιδιαιτέρως την στιγμή που έρχονται εκλογές και η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά ανεβαίνει.

Το τελευταίο «εύρημα» της καθεστωτικής, αλλά και παγκόσμιας, προπαγάνδας έρχεται από το παρελθόν και αφορά την προσπάθεια σύνδεσης με την Χρυσή Αυγή ενός εγκλήματος σαφέστατης σιωνιστικής προέλευσης. Ο λόγος, φυσικά, για το ειδεχθές έγκλημα του νορβηγού μακελάρη Μπρέιβικ.
Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος φιλομασόνος και φιλοσιωνιστής είχε προβεί σε εκτεταμένες σφαγές στην Νορβηγία, που είχαν ως αποτέλεσμα 77 νεκρούς εντός μίας ημέρας. Οι χαρακτηρισμοί που του αποδίδουμε ως φιλομασόνου και φιλοσιωνιστή οφείλονται κατά πρώτον στο «μανιφέστο» του, στο οποίο γινόντουσαν ευθείς μνείες και ύμνοι στον Σιωνισμό και αφετέρου στον χαιρετισμό του στο δικαστήριο, ο οποίος προβλήθηκε ως «ναζιστικός», αλλά στην πραγματικότητα είναι ο χαιρετισμός που αποδίδουν τα μέλη της Jewish Defense League, μίας σιωνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο «εύρημα» των καναλιών, ο σιωνιστής Μπρέιβικ «εμπνεόμενος από την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής» θα φτιάξει δικό του κόμμα, το οποίο θα αγωνιστεί για να μην επαναληφθεί τέτοιο ξέσπασμα βίας σαν το δικό του. Αναφέρει μάλιστα στην επιστολή που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «προσηλυτίστηκε στην δημοκρατία» και θα ότι θα ιδρύσει κόμμα «φασιστικό» με σκοπό να εργαστεί «για να εμποδίσει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».
Το προφανές είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι είτε παντελώς τρελός, γεγονός που θα δικαιολογούσε την δημιουργία «φασιστικού» κόμματος ενώ είναι «προσηλυτισμένος στην δημοκρατία», είτε δρα κατόπιν συνεννοήσεως για την καταπολέμηση του ευρωπαϊκού εθνικισμού, προσπαθώντας όντας σιωνιστής και αντεθνικιστής να «φορτώσει» στους Εθνικιστές το ειδεχθές έγκλημά του.
Συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο η απόδοση στην Χρυσή Αυγή του οποιουδήποτε εγκλήματος συμβαίνει οπουδήποτε στον κόσμο. Νομίζουν οι εγκάθετοι της δημοσιογραφίας ότι με αυτόν τον αναίσχυντο τρόπο θα καταφέρουν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό κίνημα.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ο σχιζοφρενής δολοφόνος της Νορβηγίας Μπρέιβικ είναι οπαδός και θαυμαστής της πολιτικής Σαμαρά-Βενιζέλου που έχουν καταφέρει να εξοντώσουν χιλιάδες αθώους Έλληνες πολίτες.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]