Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Νορβηγικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τέσσερα μέλη του ΙΚΙΛ που έφτασαν στην Αθήνα!!!

| No comment


Με αφορμή έρευνα των νορβηγικών αρχών για χτύπημα εντός της χώρας του Ευρωπαϊκού Βορρά
Σύμφωνα με νορβηγικά ΜΜΕ, μοναχικοί λύκοι του ισλάμ στη Νορβηγία σκόπευαν να εισβάλλουν σε σπίτια τυχαίων πολιτών της χώρας, να σκοτώσουν όλα τα μέλη των οικογενειών που θα έβρισκαν εντός των κατοικιών με μαχαίρια και να «ανεβάσουν» τα βίντεο των δολοφονιών στο ίντερνετ, ως δείγμα υποστήριξης στους ισλαμοφονιάδες του ΙΚΙΛ και προς παραδειγματισμό των «απίστων»!


Τον περασμένο Ιούλιο, η Νορβηγία τέθηκε υπό τρομοκρατικού συναγερμού, ο οποίος συμπεριέλαβε την ενίσχυση των υπηρεσιών ασφαλείας στις συνοριακές γραμμές, καθώς και την επιβολή αυστηρότερων από των καθιερωμένων ελέγχων σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και τρένα. Επίσης, η εβραϊκή συναγωγή στο Όσλο, όλο το διάστημα εκείνο, είχε παραμείνει κλειστή.
Πηγές αποκάλυψαν σε εφημερίδα της χώρας (Dagbladet) ότι τέσσερις δολοφόνοι του ΙΚΙΛ κατευθύνονταν προς τη Νορβηγία εκείνη την περίοδο, και ότι το γεγονός αυτό ήταν η αφορμή για την εκτεταμένη επιφυλακή των σωμάτων ασφαλείας της χώρας.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι τέσσερις ισλαμοφασίστες προσγειώθηκαν στην Αθήνα τον Ιούλιο, και έπειτα, από εκεί και πέρα οι αστυνομικές αρχές έχασαν τα ίχνη τους! Ενώ, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας θεωρούν ότι κατευθύνθηκαν βόρεια…
Ε.Μ.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]