Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ομιλία του Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας - Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ !!

| No comment


Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Βουλευτής Σερρών και πρόσφατα ορκισθείς δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος όπου και μίλησε σε εκδήλωση του Κινήματος. 

Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το οποίο και συνιστά απροκάλυπτη φίμωση της Ελευθερίας, αλλά και παράλληλα προστατεύει σκανδαλωδώς τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων, χωρίς επίσης να καταγράφει ρητά τις γενοκτονίες του Ελληνισμού.
Ακόμη ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στις αόριστες εξαγγελίες του Σαμαρά από την ΔΕΘ οι οποίες δεν πείθουν καν το κομματικό του ακροατήριο, καθώς και στην πρόσφατη εξέλιξη στην σύνοδο του ΝΑΤΟ όπου η Ελλάδα υπέστη εθνική ταπείνωση υποδεχόμενη ως «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Παράλληλα τόνισε πως με την συμμετοχή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις εργασίες –κεκλισμένων των θυρών- του European House Ambrosetti, του αποκαλούμενο και «λέσχη Μπίντελμεργκ της Ευρώπης» στην λίμνη  Κόμο αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος του κόμματος αυτού ως διάδοχη κατάσταση, πλήρως χειραγωγήσιμη από τους διεθνείς τοκογλύφους.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]