Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΜΙΝΗ-ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!

| No comment
Οι παλαιο-πολιτικάντηδες το είχαν προσυνενοημένο! Δήθεν οι καυγάδες και οι αντεγκλήσεις, τζάμπα οι αφίσες και τα τηλεοπτικά σπότ του Καμίνη, του Γαβριηλίδη, του Σπηλιωτόπουλου! Με σημαδεμένη τράπουλα έπαιζαν τον δήμο της Αθήνας, που τον χάρισαν έτσι στον χειρότερο δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ από την Αθήνα, υποθηκεύοντας το μέλλον της για μια δύσκολη πενταετία!
Εξοργιζόμαστε, γιατί τα λεφτά που ξόδεψαν αυτές οι παρατάξεις σε σποτ, αφίσες και άλλα έξοδα, μπορούσαν να είχαν χρηματοδοτήσει σπίτι και φαγητό για τους Έλληνες άστεγους της Αθήνας που περιμένουν τον χειμώνα στον δρόμο.

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φυσικά) και το λέει και καμαρώνει: “Για αυτό το λόγο απηύθυνα πρόσκληση συνεργασίας στις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις, την “Ανοικτή Πόλη” με επικεφαλής τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την παράταξη “Αθήνα Μπορείς” με επικεφαλής τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Επιζητώ τη συνεργασία με ανάληψη συγκεκριμένων θέσεων ευθύνης, βάσει συγκεκριμένου πλαισίου συμφωνίας.”

Είναι στεναχωρημένος μάλιστα γιατί ο «Καλλικράτης» δεν επιτρέπει στη δημοτική αρχή να δίνει αρμοδιότητες στην Αντιπολίτευση και αν μπορούσε, λέει, θα έδινε αντιδημαρχία στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γαβριήλ Σακελλαρίδη.


Ο νομοθέτης όμως δεν επιτρέπει να δίνονται αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση γιατί έτσι χάνεται ο ρόλος του ελεγκτή της εξουσίας! Ξαφνικά δεν υπάρχουν προγράμματα, διαφορετικές πολιτικές, έλεγχος της αντιπολίτευσης… Τίποτε… Όλα ίσα, όλα στραβά!

Και πριν ακούσουμε σχόλια, δεν είμαστε αρνητικοί στην σύνθεση απόψεων και είμαστε της άποψης πως οι παρατάξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να λένε “ναι¨ στις προτάσεις που είναι για το καλό των τοπικών κοινωνιών, από όποια παράταξη και αν προέρχεται η πρόταση αυτή, αρκεί να είναι “καθαρή” πολιτικών σκοπιμοτήτων, τεκμηριωμένη και πραγματικά να βοηθά την ανάπτυξη του τόπου.

Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο είναι να προτείνεις τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου “για την Τουριστική Προβολή της πόλης” και να την αναλαμβάνει μάλιστα ο επικεφαλής μιας άλλης δημοτικής παράταξης όπως η «Αθήνα Μπορείς», και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Δηλαδή τα ταμεία του δήμου που θα αφορούν την “τουριστική προβολή της πόλης” θα τα διαχειρίζεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος;

Και ποιος θα ελέγχει τον Καμίνη; Και ποιος τον Σπηλιωτόπουλο; Ποιος τον ταμία του ενός και ποιος τον άλλον;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ;

ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ…

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]