Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Διασυρμός Ψαρρά και Σύριζα από την εφημερίδα “Δημοκρατία”: Βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής με χορηγό την καγκελάριο!!!

| No comment


Συνέχεια στο τεράστιο σκάνδαλο το οποίο αποκάλυψε πρώτη η Χρυσή Αυγή, σχετικά με την χρηματοδότηση του Σύριζα και του δημοσιογράφου του Ιού Ψαρρά από την κυβέρνηση Μέρκελ μέσω του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, δίνει η εφημερίδα «Δημοκρατία», με δημοσίευμα το οποίο φέρει τον τίτλο: «Βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής με. χορηγό την καγκελάριο»!

Στο αντικειμενικό και έγκυρο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" αναφέρονται τα εξής: «Με χορηγό την Άνγκελα Μέρκελ ο Σύριζα συνεχίζει την προσπάθεια διαπόμπευσης της Χρυσής Αυγής, αφού τη χρηματοδότηση βιβλίων και εκδηλώσεων εναντίον του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου έχει αναλάβει το ελληνικό παράρτημα του Γερμανικού Ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ», με χρήματα των Γερμανών»!
Και συνεχίζει: «ενδεικτικό είναι ότι το νέο βιβλίο του βασικού μάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Ψαρρά, το οποίο φέρει τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη», εκδόθηκε με τις. ευλογίες της γερμανικής κυβέρνησης»!
Μάλιστα η εφημερίδα παραθέτει και χρηματικά ποσά τα οποία το εν λόγω ίδρυμα λαμβάνει από το γερμανικό κράτος  και με τη σειρά του διανέμει στα παραρτήματά του, μεταξύ αυτών και το ελληνικό, το οποίο λειτουργεί υπό τη σκέπη του Σύριζα. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως το 2012 το ίδρυμα έλαβε χρηματοδότηση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, ενώ το προηγούμενο έτος είχε λάβει από τη γερμανική βουλή ακόμη 42 εκατομμύρια ευρώ
Επισημαίνεται ότι το ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, πατρονάρεται από το ακροαριστερό γερμανικό κόμμα Die Linke, το οποίο αποτελεί αδελφό κόμμα του Σύριζα, με εκατέρωθεν επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών σε συνέδρια των δυο κομμάτων. Σε συνέδριο μάλιστα του ακροαριστερού γερμανικού κόμματος, είχε παραβρεθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα, Α. Τσίπρας.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας μας ενημερώνει ακόμα πως «τα προγράμματα του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ στις ξένες χώρες χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης, αλλά και από το υπουργείο Εξωτερικών». Από αυτά τα τεράστια κονδύλια τα οποία χορηγεί η κυβέρνηση Μέρκελ στο μητρικό ίδρυμα της Γερμανίας, χρηματοδοτούνται και τα παραρτήματά του, μεταξύ αυτών και το ελληνικό παράρτημα το οποίο αποτελεί δορυφόρο του Σύριζα. Το ποσό με το οποίο χρηματοδοτείται, παραμένει άγνωστο, ο καθένας όμως αντιλαμβάνεται πως τα γερμανικά χρήματα που λαμβάνουν οι αριστεροί για να συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή, είναι πολλά. Με γερμανικές πλάτες δηλαδή και συγκεκριμένα με τις πλάτες της Μέρκελ, ο δημοσιογράφος του Ιού βγάζει βιβλίο λάσπης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το οποίο μάλιστα διανέμεται δωρεάν!
Κατά τ' άλλα, οι απατεωνίσκοι της μάσας και της διαπλοκής αριστεροί, πουλούν στον Ελληνικό Λαό παραμύθια περί αντίθεσης στα Μνημόνια, ενώ στην πραγματικότητα πληρώνονται από τους Γερμανούς για να χτυπούν τη Χρυσή Αυγή, τη μοναδική πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στα Μνημόνια.
Εν κατακλείδι, όλα τα παραπάνω εξηγούν τόσο την προκλητική ανοχή του Σύριζα στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, όσο και τη λύσσα του δημοσιογράφου του Ιού για να καταδικαστούν άρον - άρον και δίχως το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο, ο Αρχηγός και βουλευτές του τρίτου τη τάξει κόμματος της ελληνικής βουλής. Έχει κανείς, πλέον, αμφιβολία ποια είναι η βαθύτερη αιτία πίσω από την συγκατάθεση του Σύριζα στο αντισυνταγματικό έγκλημα της διαμόρφωσης μιας παράνομης βουλής των 293 βουλευτών;
Έχει επιπρόσθετα, αμφιβολία κανείς για την σκοπιμότητα που υποκρύπτει η συστηματική και εργολαβική προπαγανδιστική εκστρατεία κομμάτων, καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων κατά της Χρυσής Αυγής;
Είναι πολλά τα λεφτά της Μέρκελ, Άρη...
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]