Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

| No comment
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Εμπρός“
Και από τον Μέγα Αλέξανδρο στις «κόκκινες γραμμές» των Παρισίων
Πριν έναν περίπου μήνα είχαμε την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας στον χώρο της Αμφιπόλεως όπου ως γνωστόν γίνεται μία μεγάλη αρχαιολογική έρευνα.
Πλήθος τα παραπολιτικά σχόλια των εφημερίδων του μνημονίου και πλήθος μέσα σε αυτό το πλήθος οι βέβηλες ιστορικές αναγωγές. Τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλα πολλά φαιδρά και κωμικοτραγικά.

Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά όπου η νεοελληνική κακομοιριά σκυλεύει το αρχαίο κλέος με σκοπούς φτηνούς και πολιτικάντικους. Η μάχη των εντυπώσεων, η μάχη της εικόνας όλα για την εξαπάτηση ενός λαού ο οποίος ζει σε μία έρημη από ιδανικά χώρα. Ποια σχέση αλήθεια μπορεί να έχουν ο Μέγας Αλέξανδρος, οι μεγάλοι των Περσικών πολέμων, αυτοί οι οποίοι δεν έδωσαν γην και ύδωρ με τους σημερινούς εξουσιαστές του προτεκτοράτου, οι οποίοι έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, δηλαδή γην και ύδωρ, στον ξένο αφέντη;

Όμως είχαμε και συνέχεια μετά την δημαγωγική απόπειρα εκμεταλλεύσεως μίας μεγάλης αρχαιολογικής καθώς φαίνεται ανακαλύψεως. Είχαμε τις γεμάτες σθένος διακηρύξεις των ανθρώπων της συγκυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. για την περίφημη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι. Στο Παρίσι, όπου υποτίθεται ότι εξόρισαν την τρόικα οι έτοιμοι να ξεσκίσουν το μνημόνιο πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Με αφορμή την συνάντηση αυτή, γεμάτοι έπαρση οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι είπαν ότι η κυβέρνηση των Αθηνών πάει να συναντήσει την τρόικα με πνεύμα μαχητικό, έχοντας σκοπό να θέσει “κόκκινες γραμμές”.


Προηγουμένως είχαμε ακούσει το παρανοϊκό ότι η ελληνική οικονομία κάνει ράλυ… Τελικά η επίσκεψη στο Παρίσι έγινε, όμως μία ημέρα πριν την πρώτη συνάντηση με την τρόικα βγήκε ο υπουργός οικονομικών του Σαμαρά και αγαπημένο παιδί του Σημίτη Χαρδούβελης να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν “κόκκινες γραμμές”. Φαίνεται πως οι “κόκκινες γραμμές” έγιναν τελικά ροζ δαντέλες…

Και η τραγωδία εις βάρος όχι μόνον του λαού, αλλά προπαντός του Έθνους, συνεχίζεται. Τα πάντα καταρρέουν και αυτοί επιμένουν ότι όλα πάνε καλά! Εντύπωση μου έκανε η παρατήρηση ενός δημοσιογράφου σε μία εκπομπή ότι το πρόβλημα είναι ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχουν όραμα και με την λέξη όραμα δεν εννοούσε τίποτε άλλο από ένα οικονομικό σχέδιο. Δεν έχουν αντιληφθεί τόσο οι πολιτικοί όσο και τα φερέφωνα του ή οι αφέντες τους των ΜΜΕ ότι πράγματι ένας λαός μπορεί να προχωρήσει μόνο με ένα ΟΡΑΜΑ. Μόνο που η λέξη όραμα δεν έχει σχέση με την μπακαλίστικη νοοτροπία τους. Σημαίνει κάτι πιο βα-θύ, πιο ουσιαστικό πέρα και υπερά- νω της οικονομίας.

Η Χρυσή Αυγή έχει όραμα. Για αυτό και  παρ’ όλ ες τις  φυλακές, τις  πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατία αντέχει, για αυτό παρ’ όλο την πολεμική όλων των  φυλλάδων και των καναλιών παραμένει τρίτο κόμμα! Αντέχει γιατί έχει ΟΡΑΜΑ!

Γιατί δεν είναι απλά μια άλλη πολιτική οικονομίστικη πρόταση, αλλά ένα Ιδανικό και μία πρόταση ζωής. Μία πρόταση για μια νέα εθνική πνοή.

Ν.Γ .  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]