Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η Τιμή της Χρυσής Αυγής είναι αδιαπραγμάτευτη...Να μην τους χαρίσουμε λοιπόν την Χρυσή αυγή !!!

| No comment



Οι καταγγελίες Κολτσίδα και η Τιμή της Χρυσής Αυγής



Από το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο [αλήθεια, ποιος το τράβηξε?] φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Κολτσίδας εκτοξεύει κατά της Χρυσής  Αυγής, τρεις κυρίως κατηγορίες.

Η πρώτη κατηγορία είναι ότι οι βουλευτές και ο αρχηγός διόρισαν δικούς τους ανθρώπους.
Προφανώς εννοεί τη γνωστή λάσπη του καθεστώτος, για τους διορισμούς συγγενων του κ. Μιχαλολιάκου στο βουλευτικό του γραφείο. Άλλωστε ο αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο δεν έχουν τη δυνατότητα να διορίσουν κανέναν στο δημόσιο αλλά αντίθετα, δημόσιοι υπάλληλοι που πιθανόν να χαρακτηριστούν ως χρυσαυγίτες, κινδυνεύουν άμεσα από το ρουφιανότσουρμο του καθεστώτος.
Ωστόσο, γιατί αυτό να ειναι καταδικαστέο?
Και δηλαδή ποιους θα διορίσει ως μετακλητούς υπαλλήλους ο κάθε πολιτικός στην προσωπική του υπηρεσία?
Τους συγγενείς των πολιτικών αντιπάλων του, ας πούμε?

Τα βουλευτικά και τα πολιτικά γραφεία των πολιτικών, είναι σαν να λέμε τα δικά τους επιτελεία. Ασφαλώς και χρειάζονται εκεί ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης τους, γι αυτό και ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να επιλέγουν όποιο πρόσωπο κρίνουν κατάλληλο.
Δεν πρόκειται δηλαδή για θέσεις του δημοσίου, που τότε ασφαλώς θα αποτελούσε οικογενειοκρατία, να διορίσεις συγγενή σου.
Πρόκειται για νευραλγικές και άκρως εμπιστευτικές θέσεις, στο πλευρό του κάθε πολιτικού, που άλλωστε μετά το τέλος της βουλευτικής του θητείας, παύουν και να υφίστανται, οι δε υπάλληλοι του, αν είναι μετακλητοί, επιστρέφουν στις οργανικές τους θέσεις.
Συνεπώς η πρώτη καταγγελία Κολιτσίδα είναι ανυπόστατη, στον ίδιο τον πυρήνα της. 
Ο κ, Μιχαλολιάκος και οι άλλοι βουλευτές δεν έκαμαν τίποτε άλλο, παρά το αυτονόητο. Έφεραν κοντά τους ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά τις αμοιβές των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Κολτσίδας μάλιστα ενίσχυσε την καταγγελία του, κατονομάζοντας τον κ. Παναγιώταρο, ότι συμμετέχει σε 70 επιτροπές της Βουλής με αμοιβή 150 ευρώ την ώρα.
Ωστόσο στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά στη LarisaNew αποφεύγει πολύ προσεκτικά να επαναλάβει το όνομα του βουλευτή και μιλάει αόριστα για "κάποιους που συμμετέχουν σε πολλές επιτροπές"
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα με τις αμοιβές των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου?
Ο κ. Επιτήδειος απάντησε στον κ. Κολτσίδα, λέγοντας του αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, ότι δηλαδή δίνουν το ήμισυ του μισθού τους στο κόμμα.

Το γεγονός ότι οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δίνουν τις μισές αμοιβές τους στο κόμμα, έχει αποδειχτεί περίτρανα, δια της πλαγίας οδού, μέσα από την ίδια την προανακριτική διαδικασία της γνωστής κ. Κλάπα!

Φυσικά ούτε η κ. Κλάπα, ούτε ο κ, Ντογιάκος ενδιαφέρονταν να μάθουν τι γίνεται  με τους μισθούς των βουλευτών της Χυρσής Αυγής.Η αλήθεια τους προέκυψε στην πορεία και μάλιστα τους χάλασε και τα σχέδια!
Όσοι έχουν ασχοληθεί με τις πολιτικές διώξεις κατά των ηγετικών στελεχών της Χ.Α. ξέρουν καλά ότι μία από τις "κατηγορίες" που βάραιναν τον κ. Μιχαλολιάκο ήταν αυτή για το "μαύρο χρήμα", που τάχα μου διακινούσε το κόμμα. Η κατηγορία στηρίζονταν σε ένα ποσόν 40.000 ευρώ, που βρέθηκαν στο σπίτι του κ. Μιχαλολιάκου, κατά τη διάρκεια έρευνα από την αντιτρομοκρατική.
Μετά από λυσσαλέα έρευνα των "δικαστικών αρχών" αποδείχθηκε στο τέλος ότι αυτό το ποσόν προέρχονταν από τους μισθούς των βουλευτών, που όπως κάθε μήνα, απέδιδαν  στον αρχηγό το ήμισυ τους κι έτσι η κατηγορία για μαύρο χρήμα αποσύρθηκε!
Συνεπώς και η δεύτερη καταγγελία του κ. Δημητρη Κολτσίδα αποδεικνύεται εντελώς ανυπόστατη και μάλιστα με πόρισμα της κ. Κλάπα
  
Η τρίτη κατηγορία του ιστορικού [και πάντα σεβαστού] πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής, αφορούσε τον τρόπο ζωής ορισμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι βουλευτές παίρνουν άτοκα δάνεια των 10.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενοι το προνόμιο που τους δίνει η βουλευτική τους ιδιότητα και ότι κάποιοι διαβιούν πολυτελώς σε βίλες στα βόρεια προάστεια της Αθήνας...
Προσωπικώς δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω αν πράγματι υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ακολούθησαν το παράδειγμα των συριζαίων και των κομμουνιστών βουλευτών και την περνάνε μπέικα σε πολυτελείς μεζονέτες.
Δεν φαίνεται όμως να είναι εις θέσιν να το γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο κ. Κολτσίδας, αφού λέγει στον τ. στρατηγό ότι: "άμα σου το αποδείξω, τι θα έχεις να πεις?"
Απομένει λοιπόν να το αποδείξει...

Πέραν όμως από την αοριστία των καταγγελιών του κ. Δημητρη Κολτσίδα, υπάρχει και η κοινή λογική.
Κι αυτή η λογική λέγει ότι άνθρωποι σαν τον κ. Παναγιώταρο ή τον κ. Κασιδιάρη, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στους εθνικούς αγώνες και δεν χαμπαριάζουν ούτε και αν θα φάνε τα νιατα τους στις φυλακές.
Τέτοιοι άνθρωποι ζουν σε βίλες στα προάστεια?
Γιατί εγώ βλέπω ότι τέτοιοι άνθρωποι μπαινοβγαίνουνε στις φυλακές.

Και το θεωρώ τουλάχιστον πολιτικό σφάλμα, να εκτοξεύεις εναντίον τους τέτοιες ανυπόστατες καταγγελίες, ενώ ο αρχηγός και όλα τα ηγετικά στελέχη του εθνικιστικού κόμματος, βρίσκονται έγκλειστοι στον Κορυδαλλό [που δεν μοιάζει διόλου με βίλα...]

Όσον αφορά την κατηγορία για δάνειο των 10.000 ευρώ, νομίζω ότι αποτελεί από μόνη της απόδειξη της τιμιότητας των χρυσαυγιτών, που δανειζονται ποσά με τα οποία μαλλον θα γελάνε οι βουλευτές του λεγόμενου συνταγματικού τόξου [οι οποίοι τα δέκα χιλιάρικα τα έχουν για πουρμπουάρ στους σερβιτόρους του Χίλτον...]
Και να πω και κάτι ακόμα, βγαλμενο από την δικιά μου εμπειρία.
Λοιπόν, όταν βρισκόμουν στη συγκέντρωση της Ελληνικής Αυγής στο Τιτάνια, ο κ. Παναγιώταρος που ήταν δίπλα μου, έφυγε επ ολίγον και επέστρεψε συγχυσμένος επειδή του είχαν ρίξει κλήση στο αυτοκίνητο του.
Ξέρετε εσείς κανέναν πολιτικό, πολιτευτή ή πολιτικάντη του δημοκρατικού τόξου που να μην μπορεί να σβήσει όλες τς κλήσεις του?
[Μερικοί άλλωστε κυκλοφορούν και με πλαστές πινακίδες...]    

Εν ολίγοις, οι καταγγελίες του κ. Δημήτρη Κολτσίδα δεν φαίνεται να ευσταθούν. Το γεγονός ότι το ιστορικά στέλεχος της Χρυσής Αυγής έσπευσε να τις δημοσιεύσει μετά τη διαγραφή του, θα ήθελα να το αποδώσω μοναχά στην ανθρώπινη πικρία, την οποία και κατανοώ.
Το ότι ο Δημητρης Κολτσίδας πολιτεύεται στην ίδια περιφέρεια με τον γνωστό κ. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, θα περιοριστώ να το ερμηνεύσω ως ατυχή συγκυρία.
Γιατί οι καιροί είναι πονηροί και πολλά λέγονται [κι ακόμα περισσότερα γίνονται αλλά δεν λέγονται...] 

Η Τιμή της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύει προφανώς από τέτοιου είδους "ανυπόστατες καταγγελίες πικρίας" έστω και από ιστορικά στελέχη της, όπως ο κ. Κολτσίδας, που την ιστορία του στους εθνικούς αγώνες, προσωπικώς και την τιμώ και τη σέβομαι.
Υπάρχει όμως ένα καυτό σημείο στο όλο ζήτημα, που δεν έχει να καμει τόσο  με τη φύση των καταγγελιών ή την πικρία ενός διαγραμμένου στελέχους, αλλά με ένα βαθύτερο σχίσμα που ενδεχομένως υποβόσκει ανάμεσα στους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής και, που αν δεν γεφυρωθεί, κινδυνεύει να διχάσει σοβαρά τους Έλληνες εθνικιστές.
Και πάνω σ αυτό, πρέπει να συλλογιστούμε πολύ σοβαρά, όλοι και όλες εμείς, που στηρίζουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο ως τη μόνη οργανωμενη πολιτικά δύναμη, που εκφράζει τη λαϊκή βούληση των Ελλήνων, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως έθνος.
Το ζήτημα της Ενότητας...

4. Να μην τους χαρίσουμε τη Χρυσή Αυγή

Οι 530.000 επίσημα καταγεγραμμένοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής [στην πραγματικότητα είναι πολλοί περισσότεροι και ο νοών νοείτω...] δεν είναι όλοι τους, ούτε αποφασισμένοι εθνικιστές, ούτε καν συνειδητοποιημένοι χρυσαυγίτες.
Δεν χωράει αμφιβολία ότι ένα σημαντικό ποσοστό ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή ως διαμαρτυρία και όχι γιατί πραγματικά γνωρίζουν το πρόγραμμα της και ξέρουν τι να περιμένουν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο...

Αυτοί οι άνθρωποι ταλαντεύονται ανάμεσα στην προπαγάνδα του καθεστώτος που τους παρουσιάζει τους χρυσαυγίτες ως τέρατα και στη δικια τους λογική, που τους λέει ότι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, μπορεί να είχανε φτάσει οι Τούρκοι και ως τη Λάρισα...
Το καθεστώς συνεπώς, τρίβει τα χέρια του, κάθε φορά που η πολιτική απειρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής, του δίνει πατήματα ώστε να "δείξει" πως οι Έλληνες εθνικιστές είναι ίδιοι κι όμοιοι με τα μούτρα των καθεστωτικών αρπαχτικών.
Μια τέτοια περίπτωση είναι κι η υπόθεση Κολτσίδα.

Άσχετα με τις όποιες προθέσεις του σεβαστού αγωνιστή, η ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους "θυμικές εκρήξεις" και αστήρικτες καταγγελίες, στο ευρύτερο κοινό των ψηφοφόρων του κόμματος, μπορεί να είναι σημαντική.
Το σκυλολόι των καθεστωτικών ρουφιάνων καραδοκεί, το παραμικρό μας στραβοπάτημα.
Δεν λέω φυσικά να κρύβουμε την αλήθεια κάτω από το χαλάκι των κομματικών μηχανισμών.
Κάθε άλλο!
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι συστημικό κόμμα για να διαθέτει ατιμωρητί Μηλιούς, Σταθάκηδες και Κανέλληδες.
Η Τιμή της Χρυσής Αυγής είναι αδιαπραγμάτευτη.
Όχι όμως έτσι...
Όχι με γενικότητες, με αοριστολογίες και με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Γιατί έτσι, κάνουμε καλό μοναχά σε όσους επιβουλεύονται την ύπαρξη του έθνους μας.

Να μην τους χαρίσουμε λοιπόν τη Χρυσή αυγή!
Και μιλάω ως απλός πολίτης και όχι ως κομματικό στέλεχος [που δεν ήμουν ποτέ και σε κανένα κόμμα...]
Να μην τους χαρίσουμε την ελπίδα ενός εθνους...

Ναι! Να είμαστε αυστηροί με την ηγεσία μας, αλλά αν χρειάζεται. Όχι όταν οι ηγέτες μα είναι στη φυλακη επειδή αγωνίζονται για εμάς και τα παιδιά μας...
Ναι! Να είμαστε αδέκαστοι όταν πρόκειται για αποδεδειγμένες πράξεις πλουτισμού ή εκμετάλλευσης εξουσίας. Όχι όμως επειδή ο κάθε διωκόμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναγκάζεται να δανειστεί δέκα χιλιάρικα για να βγάνει πέρα με τα υπέρογκα έξοδα των δικαστικών διώξεων που έχει υποστεί.
Ναι! Να είμαστε άτεγκτοι.
Να είμαστε ακόμα και αμείλικτοι, εάν απαιτείται. Αλλά όχι να σπέρνουμε διχόνοια σε ένα λαϊκό κίνημα, που διώκεται από παντού, επειδή το σύστημα δίνει αβέρτα προνόμια στους βουλευτές. 
Σάμπως οι χρυσαυγίτες όρισαν το τι λεφτά θα πληρώνονται οι "πατέρες το έθνους" ή μήπως οι χρυσαυγίτες έκοψαν από τον εαυτό τους την κρατικη επιχορήγηση.

Όχι , να μην τους κάνουμε τη χάρη να διασπαστούμε τώρα, που ολόκληρο το έθνος σύρεται στον διαμελισμό και στην καταστροφή.
Μπροστά από κάθε μας πικρία [ίσως και δικαιολογημένη] πριν από κάθε μας προσωπικό όφελος [έστω και θεμιτό] και προπαντός, πέραν από κάθε ατομική φιλοδοξία, μπαίνει το χρέος μας για την πατρίδα.

Γιατί αν τους χαρίσουμε τη Χρυσή Αυγή, θα είναι σαν να τους χαρίζουμε την Ελληνική ψυχή μας...

Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, για αυτό το θλιβερό ζήτημα [τόσο πιο θλιβερό, όσο πιο σημαντική ήταν η προσφορά του κ. Δημητρη Κολτσίδα στους εθνικούς αγώνες]
Θα πω μονάχα, σε όσους φίλους και φίλες χρυσαυγίτες/ισες στήριξαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή, ότι την παρούσα ιστορική στιγμή και με όλα τα λυγκόρνια της παγκοσμιοποίησης να στριφογυρίζουν πάνω απο τα κεφάλια των εθνικιστών, πρεπει να διυλίζουν πολύ προσεκτικά τα όσα θα ακούγονται για την Τιμή των Ελλήνων συναγωνιστών.
Δεν έχουμε τίποτα άλλο να αντιτάξουμε στο παγκόσμιο σύστημα της ανθρώπινης εκμετάλλευσης, πέραν από την Πίστη μας και την αλήθεια των Ιδεών μας.
Ας τις προστατεύσουμε... 

http://panusis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_16.html - Λευτερης Πανουσης

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]