Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ… ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ Κ.ΛΠ. ΤΩΡΑ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ… ΑΡΩΜΑ!!!

| No comment
Άμα πάρει μπρος το εμπορικό δαιμόνιο των κομμουνιστών, δεν τους σταματάει τίποτα (όπως αποδεικνύει περίτρανα το κινεζικό… ράλι προς τον καπιταλισμό). Οι άνθρωποι έχουνε γεννηθεί… έμποροι!
Έτσι, μετά από τα μπλουζάκια, τα πόστερ, τα καπέλα, ακόμα και τα… μαγιό που φέρουν το πρόσωπο του Τσε Γκεβάρα, τώρα έρχονται και τα… αρώματα! Πιο συγκεκριμένα, η κουβανική εταιρεία Labiofarm λανσάρει δύο αρώματα με τα ονόματα του Τσε Γκεβάρα και του Ούγκο Τσάβες. Το ένα θα έχει όνομα «Ερνέστο» και το άλλο «Ούγκο».

Σύμφωνα με το διαφημιστικό της εταιρείας, το άρωμα «Ερνέστο» θα έχει «αναζωογονητική μυρωδιά δάσους με νότες από εσπεριδοειδή και πούδρα», ενώ το «Ούγκο» θα έχει μια «απαλότερη, φρουτώδη εσάνς με νότες παπάγιας και μάνγκο».


«Θα είναι πολύ ελκυστικές κολόνιες, αλλά και τα ονόματα σημαίνουν πολλά για μας», είπε η Ισμπέλ Γκονζάλες, αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Labiofarm.

Η επίσημη παρουσίαση των δύο νέων αρωμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας στην Αβάνα και όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού του αρώματος οι οικογένειες του Τσε και του Ούγκο Τσάβες έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη χρήση των ονομάτων (προφανώς έναντι σεβαστών ποσοστών επί των πωλήσεων…).

Κορόιδα κομμουνιστές σπεύσατε να ενισχύσετε τα συντρόφια σας!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]