ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Διαταγή πολεμικής ετοιμότητας στα ρωσικά στρατεύματα!!! Τι δήλωσε ο υπουργός Άμυνας!!

| No comment


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την εκτέλεση αιφνιδιαστικών επιθεωρήσεων πολεμικής ετοιμότητας και στρατιωτικών ασκήσεων των δυνάμεων στη ρωσική άπω ανατολή, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.



Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass, ο ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ηγεσίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ότι τα στρατεύματα διατάχθηκαν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα μάχης στις 10.00 ώρα Μόσχας, διευκρίνισε ότι οι ασκήσεις δεν έχουν σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και εξήγησε ότι στόχος είναι η πολεμική ετοιμότητα των δυνάμεων.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις θα διεξάγονται συστηματικά για να διασφαλισθεί η πολεμική ετοιμότητα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Χθες ο επικεφαλής του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιτυχή δοκιμή ενός πυρηνικού πυραύλου Bulava SLBM και πρόσθεσε ότι σχεδιάζεται να γίνουν άλλες δύο δοκιμές

onalert.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]